Hocam tarihlere baktım da, Harbiden ciddi oranda bozulma var. Yanlış görmüyoruz değil mi? Yani kamera ilk haline göre gerçekten çok berbat bir duruma dönüşmüş.
Hocam tarihlere baktım da, Harbiden ciddi oranda bozulma var. Yanlış görmüyoruz değil mi? Yani kamera ilk haline göre gerçekten çok berbat bir duruma dönüşmüş.
Sen bu resimleri bi Microsoft'a atıp sorsan, hani twitterdan herkesin görebileceği şekilde. Yaptıkları beceriksiz geliştirme (geliştirememe) için belki utanırlar, hatta birileri tarafından alay konusu dahi olabilirler.
Nawzil bu konuyla alakalı low-end olan 520-620 gibi telefonlar için Lumia Camera 5 çok büyük özellikler getirmeyecek demişti facebook'ta bi yazının altında, bulabilirsem buraya atarım resmini.
pil bende inanılmaz etki etti ve kamerayı çok çok beğendim şuna dikkat edin derim ben foto kayıtlarını ve video kayıtlarını class 10 sd karta yapıyordum 4K çekimlerinde sorun oldu o yüzden video kayıtlarını telefon hafızasına yapınca sıkıntı olmadı.Kamerada resim çekmek çok çok daha iyi 17 ocak gibi abanta 7 göllere gideceğim kısmetse ozaman doğadan kareler çekip paylaşırım.