@Safak Üye Bir son dakika daha Wp artik kapaniyor butun telefonlar symbian portlanacakmis son 10 gununuz kalmis Steven Elop rehin alinmis simit satarken Teroristleri elindeki 3310 imha eden Steven Jobs kameralara konustu.. Ekmek parasi keske symbian kapatmasaydim...
Bir son dakika daha Wp artik kapaniyor butun telefonlar symbian portlanacakmis son 10 gununuz kalmis Steven Elop rehin alinmis simit satarken Teroristleri elindeki 3310 imha eden Steven Jobs kameralara konustu.. Ekmek parasi keske symbian kapatmasaydim...
_Shinku_ Üye GianniInfantino' Alıntı: Ya bu denim gelir gelmez bizim 1520ler 4K çekebilecek mi? Lumia Camera o şekilde güncellenmiş mi olacak acaba? Genişletmek için tıkla ... Finlandiya'ya geldi sanırım Lumia 1520 için DENIM şimdi deneyeceğim bakalım.
GianniInfantino' Alıntı: Ya bu denim gelir gelmez bizim 1520ler 4K çekebilecek mi? Lumia Camera o şekilde güncellenmiş mi olacak acaba? Genişletmek için tıkla ... Finlandiya'ya geldi sanırım Lumia 1520 için DENIM şimdi deneyeceğim bakalım.
_Shinku_ Üye ArMaGeDdOn_87' Alıntı: "Denim" ile manuel parlaklık ayarı geliyomudu ? Genişletmek için tıkla ... 1520 için manuel parlaklık ayarı var zaten ama diğer telefonlara gelir mi bilmiyorum.
ArMaGeDdOn_87' Alıntı: "Denim" ile manuel parlaklık ayarı geliyomudu ? Genişletmek için tıkla ... 1520 için manuel parlaklık ayarı var zaten ama diğer telefonlara gelir mi bilmiyorum.
ArMaGeDdOn_87 Üye _Shinku_' Alıntı: 1520 için manuel parlaklık ayarı var zaten ama diğer telefonlara gelir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... "Cyan" da var mı manuel parlaklık ayarı ?
_Shinku_' Alıntı: 1520 için manuel parlaklık ayarı var zaten ama diğer telefonlara gelir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... "Cyan" da var mı manuel parlaklık ayarı ?
_Shinku_ Üye ArMaGeDdOn_87' Alıntı: "Cyan" da var mı manuel parlaklık ayarı ? Genişletmek için tıkla ... Evet, ayarlar dan Ekran'a girin orada parlaklık yazar ona tıklayın var mı bi kontrol edin.
ArMaGeDdOn_87' Alıntı: "Cyan" da var mı manuel parlaklık ayarı ? Genişletmek için tıkla ... Evet, ayarlar dan Ekran'a girin orada parlaklık yazar ona tıklayın var mı bi kontrol edin.
ArMaGeDdOn_87 Üye _Shinku_' Alıntı: Evet, ayarlar dan Ekran'a girin orada parlaklık yazar ona tıklayın var mı bi kontrol edin. Genişletmek için tıkla ... bende 920 var,manuel parlaklık ayarının olduğunu ilk defa şimdi öğrendim,o zaman bizede yakında güncelleme ile gelir
_Shinku_' Alıntı: Evet, ayarlar dan Ekran'a girin orada parlaklık yazar ona tıklayın var mı bi kontrol edin. Genişletmek için tıkla ... bende 920 var,manuel parlaklık ayarının olduğunu ilk defa şimdi öğrendim,o zaman bizede yakında güncelleme ile gelir
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: @skynet boşuna göç yaptım bende güncelleme yok Genişletmek için tıkla ... Bu 059R6J8 kodu kurdum direk gdr1 kuruldu
Dexter Morgan' Alıntı: @skynet boşuna göç yaptım bende güncelleme yok Genişletmek için tıkla ... Bu 059R6J8 kodu kurdum direk gdr1 kuruldu
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Bu 059R6J8 kodu kurdum direk gdr1 kuruldu Genişletmek için tıkla ... hangi ülkeydi o
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Galiba araplı bir şeydi Genişletmek için tıkla ... ss atar mısın indirmeye basladım hemen
skynet' Alıntı: Galiba araplı bir şeydi Genişletmek için tıkla ... ss atar mısın indirmeye basladım hemen
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: Cyan ile ne farklara var? Genişletmek için tıkla ... Yani pfd den extra bir fark görmedim
Dexter Morgan' Alıntı: Cyan ile ne farklara var? Genişletmek için tıkla ... Yani pfd den extra bir fark görmedim
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Yani pfd den extra bir fark görmedim Genişletmek için tıkla ... Kameradan haber ver
skynet Üye Ama daha bir sürü mağaza uygulaması yükleniyor belki bir değişiklik olur Dexter Morgan' Alıntı: Kameradan haber ver Genişletmek için tıkla ... Açılma hızı yine aynı ama sanki sararma sorunu gitmiş gibi
Ama daha bir sürü mağaza uygulaması yükleniyor belki bir değişiklik olur Dexter Morgan' Alıntı: Kameradan haber ver Genişletmek için tıkla ... Açılma hızı yine aynı ama sanki sararma sorunu gitmiş gibi
skynet Üye pissed26' Alıntı: bize ne zaman gelir acaba heyecan yaptım Genişletmek için tıkla ... Heyecana gerek yok Pfd den hiç bir farkı yok
pissed26' Alıntı: bize ne zaman gelir acaba heyecan yaptım Genişletmek için tıkla ... Heyecana gerek yok Pfd den hiç bir farkı yok
pissed26 Üye skynet' Alıntı: Heyecana gerek yok Pfd den hiç bir farkı yok Genişletmek için tıkla ... peki whatsappta falan yükleniyor yazısı olayı devam ediyormu
skynet' Alıntı: Heyecana gerek yok Pfd den hiç bir farkı yok Genişletmek için tıkla ... peki whatsappta falan yükleniyor yazısı olayı devam ediyormu
OnurYurdakul Üye skynet' Alıntı: Ama daha bir sürü mağaza uygulaması yükleniyor belki bir değişiklik olur Açılma hızı yine aynı ama sanki sararma sorunu gitmiş gibi Genişletmek için tıkla ... Şakamı bu
skynet' Alıntı: Ama daha bir sürü mağaza uygulaması yükleniyor belki bir değişiklik olur Açılma hızı yine aynı ama sanki sararma sorunu gitmiş gibi Genişletmek için tıkla ... Şakamı bu