Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları
Sponsorlu Bağlantılar
dakamon
Üye
SAllayın o zaman İndirme işlerini de özelden konuşun bari. Bu işi yapan 2 kişi falansınız sayfa sayfa bildirim geliyor acaba bir gelişme mi var diye bakmaktan helak oldum
dilmenibrahim
Üye
Pfd bile normal sürümün çok ötesinde daha bu dengeyi bile kuramadılar
SAllayın o zaman İndirme işlerini de özelden konuşun bari. Bu işi yapan 2 kişi falansınız sayfa sayfa bildirim geliyor acaba bir gelişme mi var diye bakmaktan helak oldum
GDR2'nin hiç gelmeme ihtimali var . Bu wp10 dan önce gelen son resmi güncelleme olabilir .
braayn
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denim geldiğinde BEN
Dexter Morgan
Üye
@skynet boşuna göç yaptım bende güncelleme yok
@Safak
Üye
Son dakika Wp10 10 saat sonra geliyormus yaninda ayran olsun diye Turkce destekli Siri gelecekmis soyledi Steven Jobs...
Symbiana gelcekmis Demin bunun yuzunden Steven Elop ile kavga etmisler...
Son dakika Wp10 10 saat sonra geliyormus yaninda ayran olsun diye Turkce destekli Siri gelecekmis soyledi Steven Jobs...