dilmenibrahim
Üye
bende şikayetçiyim tamam ama benden başka herkes ailem de samsung apple kullanıyor sorun çok ya kitlenir ya pili biter camı çizilir ses gelmez vs vs al birini vur ötekine aslındaYa abi yerim cihazları Windows'ta olan sorunlar diğerlerinde varmı ?
Bu cihazı android yapma şansım olsun koşa koşa yaparım
İman Gücü ile gönderildi.
Bir sonraki güncellemenin adı 'Debian Red' olmayacak mıydı?
Bide bu bildiğin kamera güncellemesi olmuş. Hani sistem güncellemesi? microsoft sen olcan da, bizde görebilecez mi acaba
Kamara konusunda olması gerekeni yaptı,zaten bunu yapmalıydı şaşırılcak bi durum yok ama sistem e ek özellik olarak yine sınıfta kaldı,güncellemede hiç bişey yokO değil de ben açıkçası 4K kalitesi ve HDR beklemiyordum. Galiba benden başka herkes bekliyormuş bu destekleri. Baksanıza benden başka kimse şaşırmamış
Olması gereken mi? Kaç tane firma tanıyorsunuz ya da kaç tane cihaz güncelleme ile 4K çekim desteği aldı.Kamara konusunda olması gerekeni yaptı,zaten bunu yapmalıydı şaşırılcak bi durum yok ama sistem e ek özellik olarak yine sınıfta kaldı,güncellemede hiç bişey yok
4K'yı açıkçası bende beklemiyordum ha şu anki telefonumda zaten kullanamam da HDR'ı Nawzil 5-6 ay önce mi ne sızdırmıştı. O yüzden HDR özelliği sürpriz olmadı benim açımdan.O değil de ben açıkçası 4K kalitesi ve HDR beklemiyordum. Galiba benden başka herkes bekliyormuş bu destekleri. Baksanıza benden başka kimse şaşırmamış
Abi ben şaşırdım. Diğer markalar 4K özellikli telefonlarını satmaya uğraşırken, microsoft bunu yazılımla sağladı. Diğer markalar resmen aptal durumuna düştüO değil de ben açıkçası 4K kalitesi ve HDR beklemiyordum. Galiba benden başka herkes bekliyormuş bu destekleri. Baksanıza benden başka kimse şaşırmamış
Wp zaten market olarak çok geride ve sistem olarak da 8.1 ile bu açığını kapatsada bir yenilik sunmadı,ee bir yerde bu firmanın yenilik yapması lazım ki satış yapsın o da 4k oldu,diğer geliştirmeleri güncelleme gelince görcez,ayrıca bana göre şu aşamada 4k çekim çok gereksiz bu benim kendi fikrim,Olması gereken mi? Kaç tane firma tanıyorsunuz ya da kaç tane cihaz güncelleme ile 4K çekim desteği aldı.
GDR2 nin ön izlmesinden mi bahsediyorsun Özgür abi. Yoksa nihai sürüm olarak mı? Ayrıca şu gdrlerin ön izlemeleri yüzünden harbi harbi telefon patlyacakAçıklananlar sadece Nokia yazılım güncellemeleri.
Bunlardan önce Microsoft'un GDR2'sinin geleceğini unutmayalım.
Test dönemlerinde isim değişikliği olabiliyor, Lumia Black güncelleme adı daha önce Lumia Bittersweet shimmer olarak haberlere konu oldu fakat gelen Lumia Black olmuştu.Bir sonraki güncellemenin adı 'Debian Red' olmayacak mıydı?
Bide bu bildiğin kamera güncellemesi olmuş. Hani sistem güncellemesi? microsoft sen olcan da, bizde görebilecez mi acaba
Sanırım ön izlemeden bahsediyorsun abi.Açıklananlar sadece Nokia yazılım güncellemeleri.
Bunlardan önce Microsoft'un GDR2'sinin geleceğini unutmayalım.
HDR için şaşırmadım ama 4K sürpriz oldu, özçekim kamerası ve 4K yenilikleriyle trendleri de takip ettiğini gördük. Bundan sonra popüler yeniliklere şaşırmamalıyız sanırım.O değil de ben açıkçası 4K kalitesi ve HDR beklemiyordum. Galiba benden başka herkes bekliyormuş bu destekleri. Baksanıza benden başka kimse şaşırmamış
Sanırım ön izlemeden bahsediyorsun abi.
sürüm ne ?Bende güncelleme indiriyor şuan benden başka indiren var mı ? Resim koymasını bilmiyorum o yüzden resim bırakamıyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
hmm bende bişey yok 920 8.1+CyanCyan
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?