Lumia Amber güncelleme sonrası şarj

Sponsorlu Bağlantılar

ihsahin01

ihsahin01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Amber güncelleme sonrası şarj
Arkadaşlar telefonum 920, amber güncelleme sonrası şarj çabuk biter oldu. ekran parlaklığı orta, arka plan sadece whatsapp, veri bağlantısı açık, ekran kilit saati kapalı iken şarjdan çektim %100 15 saat pil tasarrufu açıkken. Sizce de çok az değil mi? Güncellemeden önce ve sonra kullanımda şarj süresi 3-3.5 saat fark ediyor.:hmmm Yardımcı olabilecek olan ?

skynet

Üye
Dert etme bir kaç gün içinde düzelir :oke:

ihsahin01

ihsahin01

Üye
    Konu Sahibi
umarım :tşk:

power_24

Üye
Kesinlikle katılyorum ve dün akşam amber yukledıkten sonra şarjı bu sabah çıkardım ancak suan bitti.var bir sıkıntı bilginize

tikkers

Üye
amber hala gelmedi benimkine,geçengün 5 dakikalık bir güncelleme yaptı.ondan sonra teli daha şerjdan çektikten kısa bir süre sonra % 98 e düşüyor.şimdi pil bilgisine bakıyorum son şarj 10 saat önce yazıyor kalanda % 50 .bugün sadece birkez 30 saniyelik görüşme yaptım.internete felan girmedim.oyun oynamadım,neredeyse telefonu cebimden hiç çıkarmadım.eğer bu telefonu almamış ve almayı düşünen varsa hiçbirşekilde tavsiye etmem sakın almayın.dünyanın en iyi özellikleri olsa ne farkeder.kullanamadıktan sonra.telde herşey kapalı.net,wi-fi,arka plan görevleri vs.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncellemelerden sonra bir müddet cihaz fazla şarj kullanabilir. Bu wp'nin çalışma prensibinden kaynaklanıyor.

ihsahin01

ihsahin01

Üye
    Konu Sahibi
Önce dediğiniz gibi 3 kez şarj sıfırlandı ekstradan 5-6 saat daha şarjda tuttum, ilkinde %100 2 saat gitti sonra bi düşüş oldu hiçbişe fark etmedi şarj yine kullanınca 2 saatte falan bitti, kullanmadığım da ise 8-9 saat anca gitti. üstelik veriyi kapatıp wifi açık oldugunda bile. Kesinlikle güncelleme şarj ömrünü yarı yarıya azalttı. Bu sorunun çözülmesi lazım.

- - - Eklendi - - -

güncellemelerden sonra bir müddet cihaz fazla şarj kullanabilir. Bu wp'nin çalışma prensibinden kaynaklanıyor.

Öyleyse bile buna bi çözüm bulunmalı yedek şarjla bile 1gün çıkaramıyorum

Üst Alt