Lumia almak istiyorum fakat

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Lumia almak istiyorum fakat
Arkadaşlar ben lumia 720 almak istiyorum ama 620 ile aralarında bu fiyat farkına değecek fark var mı?Ve bu site güvenilirmidir?

kursat99

kursat99

Üye
Bence kesinlikle var. Lumia 720 almanı şiddetle tavsiye ederim. :oke:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
620den 720ye geçmiş biri olarak söylüyorum ki gerçekten fark var aralarında :oke:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar farkı tamamlamak için biraz aç kalıcaz ama olsun :D

- - - Eklendi - - -

Ve nasıl farklar söyler misiniz?

blackcemre

Üye
720 ile 820 nin fiyatı neredeyse aynı 820 al.

dakamon

dakamon

Üye
Bi kere hafif bir telefon ve ekranı daha büyük. Daha hoş duruyor. İşini çok rahat görür. Yani şu saaten sonra 720 almanı tavsiye ederim. Batarya olarakta 620 den çok çok iyi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Sağolun arkadaşlar farkı tamamlamak için biraz aç kalıcaz ama olsun :D

- - - Eklendi - - -

Ve nasıl farklar söyler misiniz?

en büyük fark batarya 620de 1 günü zor çıkarırken 720 ile 2 gün bile dayanıyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Aynen sen 820 kullan, neden diye dersen arkadaşında dediği gibi fiyat ve ozellıkler , yemişim bataryasını :)

respection123

Üye
Ben Kullanıyorum 2000mah Batarya var. Güzel Cihaz 620 ve 520 oranla.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Batarya benim için önemli değil :D 820 beni biraz aşar aynı diyorsunda biri 850 tl diğeri +1000 tl

marazruno123

Üye
820 çok iyi yandex arama motorunda en ucuzları bulabilirsin
l820 820 tl
l720 788 tl
l620 618 tl
l520
490 tl
bu arada mukemmel telefonlar yalnız biraz sabır edersen guncellemeler gelecek androidli telefonlardan daha iyi olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İmkan varsa tabi ki lumia820 tercih edilmeli. Fakat uçyoksa lumia620 ile 720 arasında o fiyata degicek bir fark. Öncelikle bataryası çok daha uzun sure dayanıyor,4.3" ekranlı lumia720 bana göre daha kullanışlı tabi büyük ekran sevmiyorsanız o ayrı. Ayrıca kamerada da buyuk fark var. Lumia720 6.7 mp lumia620'ye göre çok iyi denilebilecek bir kameraya sahip. Ayrıca extra kapağıyla kablosuz şarj özelliği de kazanıyor. Ve GDR2+Amber güncellemesiyle Lumia720 FM Radyoya kavuşuyor.
Sent from my Lumia 925 using Board Express

dakamon

dakamon

Üye
Valla arkadaşlar her konuda aynısı yapılıyor :D adam burada 620 ile 720 den bahsediyor 720 biraz zorlar beni diyor ekonomik olarak hangisini alayım biri çıkıp 820 al diyor :D laf kalabalığı :D adamın imkanı olsa zaten 820 alır :D

respection123

Üye
Valla arkadaşlar her konuda aynısı yapılıyor :D adam burada 620 ile 720 den bahsediyor 720 biraz zorlar beni diyor ekonomik olarak hangisini alayım biri çıkıp 820 al diyor :D laf kalabalığı :D adamın imkanı olsa zaten 820 alır :D
:ehe

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Hımm şuan sende yardımcı olmadın ,
Fiyatlar değişiyor arkadaşta belirtti 100 150 verilip alınabilir.

Ekonomik isterse araştırarak alır ben laptop alacağım mesela ilk gördüğüme atlama gibi bir durumum yok 10 farklı yerden fiyat bakıyorum ..

100 lirada para değil yani telefon alıyorsun uzun sure kullanırım diyorsun sonra neden 512mb rame uygun olmuyor vsvs.

Bunları yaşamamak için dedim :)

ÖEY

ÖEY

Üye
İmkan varsa tabi ki lumia820 tercih edilmeli. Fakat uçyoksa lumia620 ile 720 arasında o fiyata degicek bir fark. Öncelikle bataryası çok daha uzun sure dayanıyor,4.3" ekranlı lumia720 bana göre daha kullanışlı tabi büyük ekran sevmiyorsanız o ayrı. Ayrıca kamerada da buyuk fark var. Lumia720 6.7 mp lumia620'ye göre çok iyi denilebilecek bir kameraya sahip. Ayrıca extra kapağıyla kablosuz şarj özelliği de kazanıyor. Ve GDR2+Amber güncellemesiyle Lumia720 FM Radyoya kavuşuyor.

Yalnız benim burada takıldığım tek nokta "Sent from my Lumia 925 using Board Express" yazısı :D Yani benim gibi daha L925 alamamış insanları düşünmeden yazılmış bu yazı :hih::kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:pro:
Yalnız benim burada takıldığım tek nokta "Sent from my Lumia 925 using Board Express" yazısı :D Yani benim gibi daha L925 alamamış insanları düşünmeden yazılmış bu yazı :hih::kop:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Bak hala yazıyor ya :hih::ağlarım: Hele şu L920'yi bir satayım da ondan sonra görüşeceğiz :aha:

Serhanas35

Üye
Lumia 925 almayı dusunuyorum ama elde cok kaba duruyormu acıba kullanıyosunuz galiba sorayım dedim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt