The SLayeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güven konusunda şöyle diyebilirim.Dışardan uygulama yüklenemediği için virüs tarzı olaylar olmuyor windows phone'da mağazadada şu ana kadar virüslü bir program ile karşılaşmadım şahsi olarak 1 yıldır kullanıyorum.Kamera konusunda dediğim gibi Nokıa'nın kameraları gerçekten iyiler bunu karşılaştırma konularına bakarak yada videolar izleyerek kendinde bakabilirsin yani yok ben gözlerimle görüp inanan biriyim diyen biriysen tabiDgru diyosun kardesim uzun uzun yazmak istemedim tabiki sistemden beklentim kamera ki lumialarin kameralari muhtesem oluyor stabilite benim icin cok onemli ve daha guvenli oldugu soleniyor wp nin androide gore ki bencede programlara gelince genelde whatsapp tarzi prolarki bunlar mvcut wp de uc bes de oyun yuklerim hepsi bu
en iyisi braz beklemek sanırım
Beklemenin sonu yok. Beklersen daha yenisi çıkar sen onu alayım derken daha yenisi çıkar bu böyle sürer gider. Benim önerim işini görebilecek bir telefon al kullanım durumuna göre sonra diğerlerine bakmaktan da vazgeç.
Kim ne derse desin Nokia kullanıcı dostu bir telefondur. MS'de öyle kullanıcı dostu yazılımlar üreten bir kurumdur. Telefonları çok kurcalayan sürekli program yükleyen biriyseniz Android alın ama benim telefonum temiz çalışsın işimi görsün dersen WP kullanışlı ve güvenilirdir. Ne zaman kilitlenecek diye korkmanıza gerek kalmaz.
kardeşim bende yaklaşık 1 yıldır s2 kullanıyordum 1 aydır l920 kullanıyorum. Gerçekten çok iyi telefon. Beklentilerini karşılar. Ben şahsen androidden hevesimi aldım. Rootsuz kullanmıyordum teli sürekli custom romlar yukluyordum. Oyun desen mağazadaki çoğu ücretli oyunları ücretsiz oynadım hevesimi aldım. Üstelik surekli kasması ısınması ve şarjının çabuk bitmesi şebekenin düşük çekmesi zaten kamerasını söylemiyorum galaxy serisi tüm tellerin gece çekimi berbat ve adam akıllı navigasyonu bile yok(bu s5) de de geçerli,harita var ama navigasyon yok !
Gelelim En Önemli ÖzelliğineHerkezde galaxy ve iphone varken sen bi ortamda telefonu çıkardığında ilgi odağı oluyor çünkü kimsede yok
Wp çok stabil bi sistem,kullandığım süre içinde tek kasma,kapanma bi kusurunu görmedim.Ama bence tüm telefonları araştır.Telefonu aldıktan sonra keşke şunu alsaydım muhabbetleri olmasın
Stabilite açısından Wp şimdilik en iyisi bundan sonra da öyle olacak gibi görünüyorÜstelik Lumia'ları istediğin kadar düşür,en fazla kapağı çıkıyor falan
S3 ü yere düşürdüğümüzde(arkadaşın)ekranı çatlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?