papakudioflu
Emekli Yönetici
King Games ile yapılan anlaşmayla dahilinde Windows 10 ve Windows 10 Mobile cihazlarda Candy Crash Saga ön yüklü olarak gelecek. Anlaşmanın açıklandığı tarihte böyle belirtilmişti.Bu arada söylendi mi bilmiyorum, yabancı kaynaklarda bu yeni cihazların Candy Crush Saga önyüklü olarak geleceği söyleniyor.
Bütün ülkelerdeki versiyonlarda olacak mı belli değil.
950 ve 950xl disinda 850 tanitilmasi ihtimali nedir
Siyah hiç yakışmamış.
Arkadaşalar başka ne renkler var hatta resimleri varsa bir bakalım güzel bir renk seçelimBeyaz daha çok yakışıyor
3 lumia cihazım da(920-1020 ve 1520) siyah oldu şimdiye kadar,bir sonraki LUMİA cihazım siyah olmayacak buna eminim.Siyah hiç yakışmamış.
ben 920 yi kırmızı aldım zorlandım ama güzel oldu eğer 950 XL iyi olursa en hoşuma giden rengi arayacağım3 lumia cihazım da(920-1020 ve 1520) siyah oldu şimdiye kadar,bir sonraki LUMİA cihazım siyah olmayacak buna eminim.
ben 920 yi kırmızı aldım zorlandım ama güzel oldu eğer 950 XL iyi olursa en hoşuma giden rengi arayacağım
candy crush ve candy crush saga var zaten şuan hem pc tarafında hemde telefon tarafında (pc markette telefonda görünüyor) bende açıkçası hiç oynamıyorum sürekli aynı şeymiş gibi geliyor.
Orjinal olarak sadece siyah ve beyaz var ancak farklı renklerde degistirilebilir deri kapaklar çıkacak.ben 920 yi kırmızı aldım zorlandım ama güzel oldu eğer 950 XL iyi olursa en hoşuma giden rengi arayacağım
Ayrıca deri+metal çerçeveye sahip kapaklar da var. Bir de by kapakları üreten firma Microsoft cihazlarının resmi aksesuar üreticisi ve Finlandiya merkezli.Orjinal olarak sadece siyah ve beyaz var ancak farklı renklerde degistirilebilir deri kapaklar çıkacak.
Kapaklar kasımda satışta olacak ve kablosuz şarjı da destekliyorlar.Ayrıca deri+metal çerçeveye sahip kapaklar da var. Bir de by kapakları üreten firma Microsoft cihazlarının resmi aksesuar üreticisi ve Finlandiya merkezli.
Satılık sıfır ayarında Lumia 930 TuruncuKapaklar kasımda satışta olacak ve kablosuz şarjı da destekliyorlar.
1520 Çok iyi bencede ama şu problem var 3G sorunu var mobil veriden nette gezinme ve resim yükleme gerideBu iki modelde bana l1520 yi değişmeme sebep modeller değil. Hala bana 1520 daha cazip geliyor.
Atla deve kadar fark yok bence değmez diye düşünüyorum.1520 Çok iyi bencede ama şu problem var 3G sorunu var mobil veriden nette gezinme ve resim yükleme geride
ilk çıktığında eşime almıştım çok güzel kolay kolay değiştirilecek bir telefon değil ama bendeki 920 yi telefonlar gelince düşüneceğim bakayım daha yeni ne telefonlar gelecek yada bunlar nasıl duruma göre para konusununu da göz önüne alarak bakarımAtla deve kadar fark yok bence değmez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?