technogamer2345
Üye
Gelsin isterim ama gelmez geçmiş tecrübeler bunu gösteriyor. Hadi diyelim geldi bilirsiniz ki lumia cihazlar pek kolay bulunmuyor. Şu ana kadar 3 lumia cihaz aldım ilk aldığım hariç diğerlerini özel sipariş edip İstanbul'dan aldım. Türkiye çıkış tarihi 950 ve 950 xl için 2016 ilk çeyreği diye tahmin ediyorum.
Bu da demek oluyor ki,beklediğimize değecekWindows 10 Mobile Lumia akıllı telefonları ile uyumlu USB OTG kabloları da satışa sunuldu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece
Bu da bonusBu da demek oluyor ki,beklediğimize değecek
Ha şöyle biraz kendimize gelelim.Bu da bonus
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle galiba ama Microsoft büyük ihtimalle 6 Ekim'de Komple Windows 10 Mobile Lumia serisini yenileyecek. Yani sadece Lumia 950 ve Lumia 950 XL değil Lumia 550, 750 ve Lumia 850 de gün yüzüne çıkaracak.Ha şöyle biraz kendimize gelelim.
Sanırım bu yeni modellerde type c yok.
Bu yeni cihazlar gerçekten sürpriz oldu ama beni esas sevindiren otg kablosu oldu.Öyle galiba ama Microsoft büyük ihtimalle 6 Ekim'de Komple Windows 10 Mobile Lumia serisini yenileyecek. Yani sadece Lumia 950 ve Lumia 950 XL değil Lumia 550, 750 ve Lumia 850 de gün yüzüne çıkaracak.
Kesinlikle, kullanıcıların umudunu tazeleyecek hale getirmeliler sistemi.Bu yeni cihazlarla beraber bomba gibi bir sistemi göstermeleri gerek yoksa yalan olur o cihazlar
Sanırım 6 ekim de umutlar yeşerecek,bkz.otg kablolarıKesinlikle, kullanıcıların umudunu tazeleyecek hale getirmeliler sistemi.
Ekibin ilerleme hızı çok yavaş.
Bu yüzden 6 ekimde "olmuş bu" diyemesek de "yakında olur bu" diyebileceğimiz bir sistem göstermeliler.
1 senedir kullanıcıların sabrını yeterince zorladılar...
Beklentileri düşük tutmakta yarar var bence.Sanırım 6 ekim de umutlar yeşerecek,bkz.otg kabloları
Evet abi gerçekten tükendi Sabırlar. Bak benim 1520 sapasağlam olmasına rağmen gittim LG g3 aldım, asıl telefon olarak bunu kullanıyorum şimdi. Çok basit ama kullanışlı özellikler androidi çekilir kılıyor. Böyle Otg tarzı temel özelliklerin yanında basit göz boyayici şeyler katilmali sistemeKesinlikle, kullanıcıların umudunu tazeleyecek hale getirmeliler sistemi.
Bu yüzden 6 ekimde "olmuş bu" diyemesek de "yakında olur bu" diyebileceğimiz bir sistem göstermeliler.
"Yakında olur bu" dersek vay halimize en az 1 sene geçer bu cümleden sonraKesinlikle, kullanıcıların umudunu tazeleyecek hale getirmeliler sistemi.
halâ ısrarla beklemek isteyenler var"Yakında olur bu" dersek vay halimize en az 1 sene geçer bu cümleden sonra
830 bile bin tl iken 850 doğal olarak 1500tl ye yakın bir fiyatta olacaktır. ozaman 950 ve 950xl in 1800tl olması sizce mantıklımı?830 devamı 850 olacak gibi... tasarım benzerse ve bir de fiyat makul olursa alabilirim... 950 ve 950xl için 1800 TL den fazla vermem
pili çıkarırken kamerada çıkacakmış gibi duruyor. şahsen ben o parayı versem o kapağı açamam bi 3 yıl korkudan. neme lazım içine hava kaçar, toz kaçar, nem kaçar.950 XL, 3340 mAh çıkarılabilir batarya ile geliyor.
Türkiye saati ile 17, New York saati ile sabah 10'a denk geliyor. Keşke San Francisco'da yapılsaydı etkinlik. En azından saat 19'da başlardı.Etkinlik Türkiye saati ile yarın akşam 17:00'de yanılmıyorsam.
İlk 15-20 dakikasını kaçıracağım muhtemelen, yayını başından itibaren izleme imkanı olanlar ekran görüntüsü alarak açılacak olan konuda paylaşımda bulunmayı ihmal etmesinler.
Nerede yapılırsa yapılsın, hangi saatte başlarsa başlasın, yeter ki Windows Phone kullanıcılarının seslerine tercüman olsun, onların beklentilerine ışık yaksın.Türkiye saati ile 17, New York saati ile sabah 10'a denk geliyor. Keşke San Francisco'da yapılsaydı etkinlik. En azından saat 19'da başlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?