Lumia 950 için 2.175$ Değerinde Kapaklar Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 950 için 2.175$ Değerinde Kapaklar Satışa Sunuldu
Akıllı telefon aksesuarları bazı zamanlarda telefonların fiyatların çok üzerinde oluyor. Lumia 950 için üretilen Damiani marka kapaklar da bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.



Akıllı telefon kullanıcıları çoğu zaman kullandıkları telefonun kendilerine özel olmasını ve tarzını yansıtmasını ister. Üreticiler de çok az da olsa bu kullanıcıları dikkat alarak hiç bir masraftan kaçırmadan çok prestijli aksesuarlar geliştirir. Microsoft İtalya ve İtalya’da ünlü mücevher firması Damiani ortaklığında Lumia 950 için elmaslarla bezenmiş çok özel bir kapak üretildi.

Lumia 950 ve Lumia 950 XL, 15 Şubat’ta Türkiye’de Satışa Çıkıyor



Finlandiya merkezli aksesuar üreticisi Mozo aksesuarları üzerinde Microsoft ve İtalyan mücevher üreticisi Damiani ortaklığında yapılan çalışma sonucu ortaya çok sıra dışı bir Lumia 950 arka kapağı çıktı. Damiani tarafından Mozo Deri kapağı üzerinde yapılan çalışma ile Lumia 950 arka kapağında 1 mikron altın kaplama ve 99 adet elmas işleme kullanıldı. Siyah ve Beyaz Deri renk seçenekleri olan kapağın fiyatı ise 1.950€ / 2.175$ ve 1.500£ olarak açıklandı.

Microsoft İtalya Başkanı konu ile ilgili açıklamasında şunları belirtti:

“Damiani ile işbirliğinde mükemmellik, yaratıcılık ve tasarımı, Damiani takı ve Microsoft teknolojisi ile bir araya getirdik.”

Damiani Mücevher’den Giorgio Damiani ise “yaşam için mücevher” motoru ile Lumia 950 elmas kaplı bir ürün geliştirdiklerini açıklarken şunları kaydetti:

“Müşterilerimize “yaşam için mücevher ” sloganı ile teknoloji dünyasının kapılarını açma yeteneğine sahip bir telefon sunduğumuz için özellikle gurur duyuyoruz.”




Bu kapaklara erkenden sahip olan bazı tüketiciler sosyal ağlar üzerinde fotoğraflarını da paylaştı. Lumia 950 için elmas ve altın işlemeli Mozo Deri kapaklar, İtalya’nın Roma ve Milano şehirlerindeki Damiani butiklerinde satışa sunulmuş durumda.




Lumia 950 için 2.175$ Değerinde Kapaklar Satışa Sunuldu - MaxiCep
 


Üst Alt