Karşılaştırma Lumia 930 vs Sony Z3 Camera Test

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930 vs Sony Z3 Camera Test
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Paylaşım için teşekkürler,her ne kadar bu testlere güvenmesem de yinede fikrimi belirtmek isterim,sanırım resim kalitesi olarak z3 daha iyiydi,ama iş video ya gelince 930 öne geçmiş kanımca.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
SheFy

SheFy

Üye
Lumia kamera yazılımından kaybediyor. Sony nin lensi de çok iyi fakat bi carl zeiss kadar değil.Bu yüzden Resimde SONY daha üstün.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bence de fotoğraf kalitesinde Z 3 , video kalitesinde Lumia icon daha önde.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia kamera yazılımından kaybediyor. Sony nin lensi de çok iyi fakat bi carl zeiss kadar değil.Bu yüzden Resimde SONY daha üstün.
aynen katılıyorum yakında kamera yazılımı konusunda büyük bir güncelleme gelicek deniliyor denimde bu arada önceden daha iyiydi bence bozdular bakalım bu sefer nasıl olacak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
videoda z3'e neler olmus oyle. yazilimdan kaynakli sanirim. nokialarda resimde yazilim sorunu var onceden kullandigim nokialarda da farkedilebilir biseydi bazen resmi cekmek yerine ekran goruntusu aliyordum oyle daha net duruyordu:D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
paylaşım için :tşk: windows phone'u bırakmasam lumia 930 alırdım ama xperia z3 yada nexus 6 alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic. ve Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokia androide geçsen ne kadar çok müşteri toplicanda kafan basmıyor :D

alical33

alical33

Üye
renk farkı çok fazla fotoğrafta 930 karanlık çekiyor nedense ama video da 930 baya bi önde

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sadece bu videoya göre karar verilmez bir kaç video daha bakın ben baktım onlarda daha farklı çıkıyor gibi resimler

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
paylaşım için :tşk: windows phone'u bırakmasam lumia 930 alırdım ama xperia z3 yada nexus 6 alacağım :)
2'si arasından tartışmasız Nexus 6 öneririm. Android L Nexus 5'te %50'lere kadar pil kazanımı sağlamış.

osicik

Üye
videoyu izlerken bu z3 le çekilmemiştir dedim kesin ama orda bişeyler var pek video çekmeyi sevmem ama bende z2 var ve dışarda açık havada bundan çok daha iyi çekiyor çok inandırıcı bir karşılaştırma olmamış benim açımdan....

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
0MG90

0MG90

Üye
Z3'ün videoda o kadar kötü çekeceğini sanmıyorum. Güncelleme ile düzeltilebilir o. Bence her türlü Sony.

serecans

serecans

Üye
sony in Video daki kötü olmasının sebebi bence steadyshot tan kaynaklanıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt