Haber Lumia 929 Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia 929 Doğrulandı
Nokia’nın Amerikalı büyük operatör Verizon için hazırladığı Lumia 929′un detayları sızdırıldı

Nokia bir süredir özellikle Amerika’daki operatörlerle yaptığı anlaşmalar çerçevesinde operatörlere özel Lumia cihazlarını da kullanıcılara sunuyor.
Verizon_Lumia_929_front_cleaned
Son dönemde bu cihazlar arasında en çok dikkat çeken Lumia ise hiç şüphesiz Verizon adlı operatör için hazırlandığı iddia edilen Lumia 929 modeli olmuştur.

Haberin ayrıntılarına ve cihaz görsellerine aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

Verizon Lumia 929 doğrulandı

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

respection123

Üye
Türkiye ye bişe yok :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
100 tane cihaz çıkarsın, yine çok geç geleceğinden içimde hiç sevinç olmadı nedense.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
zaten Türkiye ye gelmez ama güzel olmuş 5 inç olması güzel

alical33

alical33

Üye
tasarı beni açmadı ben 1520 ye odaklıyım hala :D

merkel02

Kapalı Hesap
tam aradığım cihaz.. bunu istiyorum :yavrum:<3

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Global versiyonu için eller tutuşmak üzere :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve sahte_suhte
Hagios

Hagios

Üye
Türkiye'ye gelir mi acaba? Arkadaşın dediği gibi yine 1 sene sonrası olduğu için pekte sevinmedim sevinemedim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia925&Lumia928 gibi olursa bu cihazın da global modeli Ocak ayında ülkemize gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
0MG90

0MG90

Üye
:tşk: modum

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla Ocak ayındaki CES fuarında global versiyonun tanıtımını yapacaklarsa. O telefon bize Mart gibi ancak gelir. Bu da ben alamam demektir. Benim Ocak ayında tükkan kapanıyor cihaz alma açısından. Neyse artık 2014 sene sonuna kısmet diyelim...

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:eller:

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 929' un özellikleri çok güzel ama 1520 daha güzel.

astala_61

astala_61

Üye
1520 ile aynı özellikler 5 inç herzaman iyidir sabırsızlıkla beklioz global versiyonu.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bizim ülkemiz bu kadar çok teknoloji tüketmesine rağmen telefon ayrıca diyelim adamlar dünya ile aynı anda değilde
diğer ülkelerde modeli eskimeye yakın ülkemize geliyor her halde tüketim yaptığımız oranda seçici değiliz ne dersiniz

fk555897

fk555897

Üye
Bizim ülkemiz bu kadar çok teknoloji tüketmesine rağmen telefon ayrıca diyelim adamlar dünya ile aynı anda değilde
diğer ülkelerde modeli eskimeye yakın ülkemize geliyor her halde tüketim yaptığımız oranda seçici değiliz ne dersiniz
Diğer ülkelerle 10 gün civarı geç geliyor ülkemize.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Diğer ülkelerle 10 gün civarı geç geliyor ülkemize.
1520 Ocak deniliyor italyada ön satışta diye bu forumda çıkmıştı zaten sırf bu telefon olayı diye bakmayalım genel olarak
araç olabilir vs vs

Takipçi Satın Al

Üst Alt