Lumia 925 Türkiye'ye Ne zaman gelecek yahu ?

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Türkiye'ye Ne zaman gelecek yahu ?
Bekle bekle bi hal olduk arkadaş ne zaman geleceği ile ilgili net bir bilgisi olan var mı ? Çok kötü bi telefona sabrediyorum 2 aydır bi yanım git 920 yi al diyor diğer yanım bekle pişman olma diyor :D

merkel02

Kapalı Hesap
aynen yaa :'( temmuz dediler o da bitiyo nerdeyse.. Ya bi de bi ara nokia 5 inç telefon çıkaracak diyorlardı. Ne oldu acep..?

kursat99

kursat99

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Oncelikle Lumia925'in temmuzda gelecegi bilgisini kim verdi bilmiyorum ama Nokia Türkiye'den o şekilde net bir tarih verilmedi. Yapilan basin bildirisi aciklamasinda "yaz aylarinda" Türkiye'de satişa cikmasinin beklendigi belirtildi. Ayni şekilde Lumia1020 de 2013 son ceyrekde satişa cikacak. Bunun dişinda verilen tarihlere itibar etmeyin. Zaten cikiş tarihi netleşirse yine ilk bizden duyacaginizdan emin olabilirsiniz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
925'in Fiyatı ortalama ne kadar olur ? Tasarımı en hoşuma giden cihaz. Alüminyum olanı çok güzel duruyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fiyat tahmini zor zira tahmin icin baz model olarak lumia920 var fakat aralarinda fiyat farki olulturacak en onemli iki fark var. Birisi dahili hafiza birisi de dahili kablosuz şarj. Lumia925 16&32gb iki versiyonla gelicek ve kablosuz şarj dahili olarak yok. Ayrica doviz kurundaki aşiri fark da tahmin etmeyi zorlaştiriyor. Ama 1500'den aşagida gelmeyecegi kesin diyebiliriz.

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
ben 1700 lirayı gözden çıkardım ancak o kadar çıkabilirim :D lumia 920 de 1350 tl olmuş vatan da

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence 1700 civarı olur.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu tip olayları Nokia resmi sitesinden takip etseniz yerinde olur arkadaşlar yakında ibaresiyle gelecek cihazları gösteriyor zaten

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bir ay icerisinde raflarda olacağını duydum ama net nr tarih yok .

bayon

Üye
arkadaşlar nokia türkiye resmi sayfası normalde telefonların geleceği tarihi soran olursa söylemektedir ama 925 hakkında tarih verilmedigini söylüyo bence ordan burdan duyma haberler ancak soru işareti olur kafan da sabret Biraz daha

ÖEY

ÖEY

Üye
1350 mi o_O neden o kadar düşmüş 920?
Dönemsel kampanyalar oluyor öyle normal. Telefon neredeyse çıkalı bir sene olacak ve üstüne yeni modeller gelmek üzere o yüzden fiyatların düşmesi kaçınılmazdı zaten. Bu arada ben de l925'i bekleyenlerdenim. Tasarımı çok hoşuma gidiyor. İnşallah düzgün bir fiyatla yakın zamanda gelir de alırız. Ama benden size tavsiye sakın çıkar çıkmaz almayın bir süre beklemek lazım malum l920 çıkınca satılan ilk partilerin çoğunda hatalar çıktı :D:D Misal benim telefon :D

merkel02

Kapalı Hesap
Fiyat tahmini zor zira tahmin icin baz model olarak lumia920 var fakat aralarinda fiyat farki olulturacak en onemli iki fark var. Birisi dahili hafiza birisi de dahili kablosuz şarj. Lumia925 16&32gb iki versiyonla gelicek ve kablosuz şarj dahili olarak yok. Ayrica doviz kurundaki aşiri fark da tahmin etmeyi zorlaştiriyor. Ama 1500'den aşagida gelmeyecegi kesin diyebiliriz.
Ali Kemal ağabeyim her şeyi özetlemiş.. :) ağabey bir de amoled ekran ve kamerasının 6 lens olması var.. sanırım bunlar yüzünden 1500'den aşağı olmayacak :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Dönemsel kampanyalar oluyor öyle normal. Telefon neredeyse çıkalı bir sene olacak ve üstüne yeni modeller gelmek üzere o yüzden fiyatların düşmesi kaçınılmazdı zaten. Bu arada ben de l925'i bekleyenlerdenim. Tasarımı çok hoşuma gidiyor. İnşallah düzgün bir fiyatla yakın zamanda gelir de alırız. Ama benden size tavsiye sakın çıkar çıkmaz almayın bir süre beklemek lazım malum l920 çıkınca satılan ilk partilerin çoğunda hatalar çıktı :D:D Misal benim telefon :D
ağabey peki nasıl anlıyoruz ikinci parti olduğunu :bilmm

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende çıktıktan sonra biraz beklemeyi düşünüyordum malum 920 nin ilk partisinde kamerasının toz alma sorunu vardı sanırım. Ama Türkiyeye geldiğinde ne kadar sabredebilirim bilmiyorum :D

IVI-Elia

Üye
Lumia 920 şuan Teknosa- Vatan- Hızlıal -ElectroWorld - Hepsi burada da filan
en ucuz 1399₺ en pahalı 1649₺

aslında bakılınca 250₺ civarı ucuzlama fazla sayılmaz.

edit:920 ilk çıktığında da 1649₺-1699₺ idi

Bence 925

16GB - 1399₺
32GB - 1549₺

Tabi bu bana göre Nokia ne düşünür bilemem :D

merkel02

Kapalı Hesap
16 gb olanın kullanıcı için ayrılan belleği 12 gb imis :/ bence bunun için biraz daha indirim yapsalar ya :D

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
32gb alırım yüksek ihtimal ama 1549tl olacağını sanmam bana göre de lumia920 nin girdiği fiyattan girecek :D 1649 tl

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal ağabeyim her şeyi özetlemiş.. :) ağabey bir de amoled ekran ve kamerasının 6 lens olması var.. sanırım bunlar yüzünden 1500'den aşağı olmayacak :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

ağabey peki nasıl anlıyoruz ikinci parti olduğunu :bilmm
Valla kardeşim inan bende bilmiyorum kaçıncı parti olduğu nasıl anlaşılıyor diye ben sadece 2 ay falan bekleyip özellikle kullanıcı yorumlarını bekleyip öyle alacağım. Elektronik işi şans işi, ben de l920 var ama sorunlu, forumda bir sürü l920 sahibinde sorun yok :D

merkel02

Kapalı Hesap
Valla kardeşim inan bende bilmiyorum kaçıncı parti olduğu nasıl anlaşılıyor diye ben sadece 2 ay falan bekleyip özellikle kullanıcı yorumlarını bekleyip öyle alacağım. Elektronik işi şans işi, ben de l920 var ama sorunlu, forumda bir sürü l920 sahibinde sorun yok :D

abim alacağın zaman bizimle paylaş olur mu :D

Üst Alt