aynen yaatemmuz dediler o da bitiyo nerdeyse.. Ya bi de bi ara nokia 5 inç telefon çıkaracak diyorlardı. Ne oldu acep..?

ben 1700 lirayı gözden çıkardım ancak o kadar çıkabilirimlumia 920 de 1350 tl olmuş vatan da
neden o kadar düşmüş 920?Dönemsel kampanyalar oluyor öyle normal. Telefon neredeyse çıkalı bir sene olacak ve üstüne yeni modeller gelmek üzere o yüzden fiyatların düşmesi kaçınılmazdı zaten. Bu arada ben de l925'i bekleyenlerdenim. Tasarımı çok hoşuma gidiyor. İnşallah düzgün bir fiyatla yakın zamanda gelir de alırız. Ama benden size tavsiye sakın çıkar çıkmaz almayın bir süre beklemek lazım malum l920 çıkınca satılan ilk partilerin çoğunda hatalar çıktı1350 mineden o kadar düşmüş 920?

Misal benim telefon 
Ali Kemal ağabeyim her şeyi özetlemiş..Fiyat tahmini zor zira tahmin icin baz model olarak lumia920 var fakat aralarinda fiyat farki olulturacak en onemli iki fark var. Birisi dahili hafiza birisi de dahili kablosuz şarj. Lumia925 16&32gb iki versiyonla gelicek ve kablosuz şarj dahili olarak yok. Ayrica doviz kurundaki aşiri fark da tahmin etmeyi zorlaştiriyor. Ama 1500'den aşagida gelmeyecegi kesin diyebiliriz.
ağabey bir de amoled ekran ve kamerasının 6 lens olması var.. sanırım bunlar yüzünden 1500'den aşağı olmayacak 
ağabey peki nasıl anlıyoruz ikinci parti olduğunuDönemsel kampanyalar oluyor öyle normal. Telefon neredeyse çıkalı bir sene olacak ve üstüne yeni modeller gelmek üzere o yüzden fiyatların düşmesi kaçınılmazdı zaten. Bu arada ben de l925'i bekleyenlerdenim. Tasarımı çok hoşuma gidiyor. İnşallah düzgün bir fiyatla yakın zamanda gelir de alırız. Ama benden size tavsiye sakın çıkar çıkmaz almayın bir süre beklemek lazım malum l920 çıkınca satılan ilk partilerin çoğunda hatalar çıktıMisal benim telefon
![]()

Valla kardeşim inan bende bilmiyorum kaçıncı parti olduğu nasıl anlaşılıyor diye ben sadece 2 ay falan bekleyip özellikle kullanıcı yorumlarını bekleyip öyle alacağım. Elektronik işi şans işi, ben de l920 var ama sorunlu, forumda bir sürü l920 sahibinde sorun yokAli Kemal ağabeyim her şeyi özetlemiş..ağabey bir de amoled ekran ve kamerasının 6 lens olması var.. sanırım bunlar yüzünden 1500'den aşağı olmayacak
- - - Eklendi - - -
ağabey peki nasıl anlıyoruz ikinci parti olduğunu![]()

Valla kardeşim inan bende bilmiyorum kaçıncı parti olduğu nasıl anlaşılıyor diye ben sadece 2 ay falan bekleyip özellikle kullanıcı yorumlarını bekleyip öyle alacağım. Elektronik işi şans işi, ben de l920 var ama sorunlu, forumda bir sürü l920 sahibinde sorun yok![]()