lumia 925 Türkcell fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

keremunye

keremunye

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 Türkcell fiyatı belli oldu
Az önce Türkcell Platinum ile yaptığım görüşmede kaç gb olduğunu bilmiyorum ama fiyatı 1399₺ olarak geleceği kesinleşmiş.sizlerle paylaşmak istedim;)

• Beğen
Tepkiler: m542tf

Eren-MT

Haber için Tşkler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

braayn

braayn

Üye
fiyat ciddden iyi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence pahalı

_RYUK_

_RYUK_

Üye
büyük ihtimal 16 gb fiyatıdır

n000k

n000k

Üye
evet 16 gblık fiyatı.. bi konu içerisinde < ÖEY > arkadaşımız yorumunda yazmıştı..

m542tf

m542tf

Üye
32 gb vodafone'na özel çıkacak zaten

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
32 de 1499 olur ama pahalı be :kotu:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bence 1199 tl yapsalar daha iyi olurdu

pederr

pederr

Üye
Ben 920 yi Media marketten 1 yıl Media market garantili 1800 tl ye almıştım nie ucuz bu anlamadım

erdgnblt

erdgnblt

Üye
1399 gayet uygun. ABARTMAYIN!

goktas19

goktas19

Üye
Özelliklerine göre rakiplerinden pahalı olmuş. Biraz daha uygun olabilirdi bence

giray38

giray38

Üye
nasıl pahalı arkadaşlar saçmalamayın yahu şu an 920 bin 1399 Tl olduğunu unutmayalım bence mükemmel fiyattan geliyor 2 hafta önce 920 aldığıma pişman oldum diyebilirim

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Neee Lumia 920 ilk çıktığında 1699 Tl idi bu neden bu kadar ucuz.

n000k

n000k

Üye
Neee Lumia 920 ilk çıktığında 1699 Tl idi bu neden bu kadar ucuz.
bu 16 gblık hafızalı yahuuu.. biraz dikkatli inceleyin.. bu hafızaya pahalı!!!!

- - - Eklendi - - -

size ucuz gelmesi normal çünkü. zaten 920 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip, kasa materyali ve inceliği dışında.. dediğimiz gibi şuan 920 1300 tl lerde ve 32 gblık hafıza var.. bu ise 16 lık fiyatı.. bana göre pahalı :hmmm

man20

man20

Üye
bu 16 gblık hafızalı yahuuu.. biraz dikkatli inceleyin.. bu hafızaya pahalı!!!!

- - - Eklendi - - -

size ucuz gelmesi normal çünkü. zaten 920 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip, kasa materyali ve inceliği dışında.. dediğimiz gibi şuan 920 1300 tl lerde ve 32 gblık hafıza var.. bu ise 16 lık fiyatı.. bana göre pahalı :hmmm
925'in kamerasında 6 lens var. bazı arkadaşlara katılıyorum 920 1699 TL ile çıkmıştı. lumia 925 uygun fiyatlı olmuş. eğer çıkış fiyatı böyleyse daha da azalcak demektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia'nın geleneksel olarak bir indirim yaptigini biliyoruz. Fakat bu gelenek Lumia920'de bazi sebeplerden dolayi uygulanmamiş-gec uygulanmişti. Nokia Lumia920'deki stok hatasini bu defer yapmayacagini aciklamişti. O yuzden bu fiyati degerlendirirken iki ay sonra yapilmasi muhtemel indirimi de goz onunde bilundurun. Ayrica Lumia925'in hafiza ve dahili kablosuz şarj ozellikleri eksi olarak gorunse de,aluminyum govde,6lensli kamera,daha batarya suresi veren OLED ekran gibi artilari da var. Bence fiyat "makul" kabul edilebilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pahalı bence biraz şu an 920 ne kadar

Üst Alt