bölgeyi abd yapıp deniyebilir misinizŞun foruma bile 925 ile bağlıyım mağazada görünmüyor ie tarayıcı ile görünüyor mağazada uyumlu değil yada bölgenizde bulunmuyor diye söylüyor. Düne kadar vardı telde.. Ayarlar tel güncellemesi diyorum güncel diyor teli sıfırladım diye mi oldu acaba
ayarlar>dil+bölge> orda ortada Ülke/bölge var ordan abd yapın sonra şimdi yeniden başlat çıkacak ona basaranız bölge abd olurDeniyorum hemen bölge nasıl Abd yapılır kısaca anlatırsan yüzbaşım![]()
en son 29unda güncellemiştim :SSizin haberiniz yok sanırım storyteller çok fazla sorunlar çıkardığı için mağazadan çekildi. Sanırım düzeltene kadar koymazlar. Bunun haberi wpcentralda yapıldı.
arkadaş cevabı vermiş bölgeyi türkiye yapmayı unutmayınSon durum yüzbaşım fotoğraf buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sizin haberiniz yok sanırım storyteller çok fazla sorunlar çıkardığı için mağazadan çekildi. Sanırım düzeltene kadar koymazlar. Bunun haberi wpcentralda yapıldı.
Binbaşı geldi verdi ayarıTeşekkürler hepinize konu kapandı
![]()

Binbaşı geldi verdi ayarıTeşekkürler hepinize konu kapandı
![]()
oda olmaz aşırı şikayet gelebilir farklı programlar bunun bir şekilde açığını bulup kötüye kullanabilir bence böyle olması iyi isteyenler resim çekerken konum açsınlar hiç zor bir şeyler değil o kadarda tembel olmayınstorytellerın fikri bence çok çok iyi ama çok fırın ekmek yemesi lazım mesela bu gun fark ettim, Bi konum u açtım haritadan bakacaktım bir şeye nedense aklıma da sonradan storyteller geldi Bi bakim dedim konumu açtım acaba fotoları ekleyecek mi o sırada da Bi foto çektim. Sonra açtım programı o an çektiğimi o an olduğum yere kaydetmiş üstüne üstlük daha önce çektiğim 7-8 fotoyu da orda çekilmiş gibi göstermiş. Bunun gibi saçma sapan hataları var. Mesela şöyle bir şey yapabilirler. Story teller a bir ayar getirseler sen her çektiğin konumu belli olsun istiyorsan o ayarı açarsın her çektiğin fotodan sonra uygulama senden habersiz konumu açsın işini görsün sonra kapatsın konumu bence çok süper olur.