Öneri Lumia 925 Storyteller Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Storyteller Yardım
Nokia Lumia 925 Black Güncellemesini yüklediğimde mağazaya gelen Storyteller uygulamam telefona format attığımda gitti. Şimdi mağazada görünmüyor. Site üzerinden buldum ancak bu bölgede yada telefonunuzla uyumlu değil diyor. Yardım !!!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
telefon güncellemelerine bir baksana tekrardan

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Telefon güncel diyor. Ekstralar Bilgiye bakıyorum ayarlardan Lumia Black yazıyor

Rainesto

Rainesto

Üye
cep telefonunuzdan girmeniz yeterli olacak

• Beğen
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Şun foruma bile 925 ile bağlıyım mağazada görünmüyor ie tarayıcı ile görünüyor mağazada uyumlu değil yada bölgenizde bulunmuyor diye söylüyor. Düne kadar vardı telde.. Ayarlar tel güncellemesi diyorum güncel diyor teli sıfırladım diye mi oldu acaba

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
storyteller ne işe yarıyorki ben pek gerekli bir uygulama olarak görmedim :s

• Beğen
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Oda doğru haklısın ;) Ben kurmuştum şimdi neden mağazada bile görünmüyor neden uyumlu değil dedi düne kadar böyle demiyor kullanıyorduk bugün neden böyle:)

Rainesto

Rainesto

Üye
Şun foruma bile 925 ile bağlıyım mağazada görünmüyor ie tarayıcı ile görünüyor mağazada uyumlu değil yada bölgenizde bulunmuyor diye söylüyor. Düne kadar vardı telde.. Ayarlar tel güncellemesi diyorum güncel diyor teli sıfırladım diye mi oldu acaba
bölgeyi abd yapıp deniyebilir misiniz

• Beğen
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Deniyorum hemen bölge nasıl Abd yapılır kısaca anlatırsan yüzbaşım :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Deniyorum hemen bölge nasıl Abd yapılır kısaca anlatırsan yüzbaşım :)
ayarlar>dil+bölge> orda ortada Ülke/bölge var ordan abd yapın sonra şimdi yeniden başlat çıkacak ona basaranız bölge abd olur

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Sizin haberiniz yok sanırım storyteller çok fazla sorunlar çıkardığı için mağazadan çekildi. Sanırım düzeltene kadar koymazlar. Bunun haberi wpcentralda yapıldı.

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi ve Rainesto
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Son durum yüzbaşım fotoğraf bu

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Sizin haberiniz yok sanırım storyteller çok fazla sorunlar çıkardığı için mağazadan çekildi. Sanırım düzeltene kadar koymazlar. Bunun haberi wpcentralda yapıldı.
en son 29unda güncellemiştim :S
Son durum yüzbaşım fotoğraf bu
arkadaş cevabı vermiş bölgeyi türkiye yapmayı unutmayın :)

• Beğen
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
Binbaşı geldi verdi ayarı :) Teşekkürler hepinize konu kapandı :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Binbaşı geldi verdi ayarı :) Teşekkürler hepinize konu kapandı :)

storytellerın fikri bence çok çok iyi ama çok fırın ekmek yemesi lazım mesela bu gun fark ettim, Bi konum u açtım haritadan bakacaktım bir şeye nedense aklıma da sonradan storyteller geldi Bi bakim dedim konumu açtım acaba fotoları ekleyecek mi o sırada da Bi foto çektim. Sonra açtım programı o an çektiğimi o an olduğum yere kaydetmiş üstüne üstlük daha önce çektiğim 7-8 fotoyu da orda çekilmiş gibi göstermiş. Bunun gibi saçma sapan hataları var. Mesela şöyle bir şey yapabilirler. Story teller a bir ayar getirseler sen her çektiğin konumu belli olsun istiyorsan o ayarı açarsın her çektiğin fotodan sonra uygulama senden habersiz konumu açsın işini görsün sonra kapatsın konumu bence çok süper olur.

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
storytellerın fikri bence çok çok iyi ama çok fırın ekmek yemesi lazım mesela bu gun fark ettim, Bi konum u açtım haritadan bakacaktım bir şeye nedense aklıma da sonradan storyteller geldi Bi bakim dedim konumu açtım acaba fotoları ekleyecek mi o sırada da Bi foto çektim. Sonra açtım programı o an çektiğimi o an olduğum yere kaydetmiş üstüne üstlük daha önce çektiğim 7-8 fotoyu da orda çekilmiş gibi göstermiş. Bunun gibi saçma sapan hataları var. Mesela şöyle bir şey yapabilirler. Story teller a bir ayar getirseler sen her çektiğin konumu belli olsun istiyorsan o ayarı açarsın her çektiğin fotodan sonra uygulama senden habersiz konumu açsın işini görsün sonra kapatsın konumu bence çok süper olur.
oda olmaz aşırı şikayet gelebilir farklı programlar bunun bir şekilde açığını bulup kötüye kullanabilir bence böyle olması iyi isteyenler resim çekerken konum açsınlar hiç zor bir şeyler değil o kadarda tembel olmayın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
uygulama aldığı son gün ellemeden sonra oluşan hatalardan dolayı mağazadan bir süreliğine geri çekildi. Yakında güncellenmiş sorunsuz hali mağazaya gelir.:locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt