Masquerain
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lumia 735 Daha İyi Grafik Birimi Alırsın Adreno 305 Var..
Lumia 925 Daha Düşük Grafik Birimi Alırsın Adreno 225..
300 ile başladığına bakma. Bu sadece hangi nesil olduğunu gösterir. 305 yeni nesil'in en kötüsü 225 ise 200'lü serinin en iyisi. Ve genel anlamda aralarında dağlar kadar fark olmasada 225 daha iyidir.
225 305 ten iyiydi sanirim
Adreno 225'ten bahsediliyor. Eklediğin video Adreno 205'e ait.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adreno 225'ten bahsediliyor. Eklediğin video Adreno 205'e ait.
925 Son Güncellemesi WP10 Olacaktır Muhtemelen925'ten şaşma. Hatta bir ara hepsiburada da 32 gb modeli vardı. Kesinlikle kaçırna. Mükemmel bir cihaz. Bir ara 525 yerine ikinci el onu alacaktım ama nasip olmadı. Kesinlikle al. Araştırdığım dönemden söylüyorum mükemmeldi. Hayalindeki telefon gibi bir neyi. Yeni modeli çıkma müthiş olur
Evet 735 daha yeni bir cihaz bunu da unutmamak gerek925 Son Güncellemesi WP10 Olacaktır Muhtemelen
2 Nesil Almak Daha Mantıklı...
925 Son Güncellemesi WP10 Olacaktır Muhtemelen
2 Nesil Almak Daha Mantıklı...
Kamera tuşuna gerek yok lumia selfi uygulaması otomatik yüz algılama ile resim çekebiliyorL735 e kulaklık koysa microsoft batacak sanki.Gereksiz işler yapıyorlar.Ayrıca L735 e selfie telefonu denmesine rağmen kamera tuşunun olmaması düşündürücü.
Zaten şarj adaptörü - usb kablolarıyla çalışıyorCevaplarınız için teşekkür ederim.Lumia 735'in kutu içeriğinde, şarj adaptöründen başka hiç bişey bulunmuyor.Lumia 925'te şarj adaptörü, usb bağlantı kablosu ve kulaklık bulunuyor.
bunu bilmiyordum dostum.nokia yine şaşırttı.Kamera tuşuna gerek yok lumia selfi uygulaması otomatik yüz algılama ile resim çekebiliyor
bunu bilmiyordum dostum.nokia yine şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?