kimbilir_01
Üye
-
Konu Sahibi
-
keşke yetse ama ilerki hedefim 1520 o yüzden 1020 ye bulaşmıyorumGücün yetiyorsa 1020 tavsiyemdir. Fakat 925 te iyi.
teşekkürler abi ve nerden bulabilirim o kılıfı ve fiyatı nedir abi?hayırlı olsun. CC-3069'la birlikte kullanıyorum ve bahsettiğin sorunların hiç birisi yok.
ali abi nin dediği kılıf ve diğer kılıf tavsiyelerinizi bekliyorum.satılan yeri de yazarsanız sevinirim.ali abi nin dediği kılıfı bulamadım çünküAslında 920'de sesin karşıya gitmeme sorunun yaşanmasının sebebi diğer modellere göre daha çabuk tozlanmaya müsait olması.
Sürekli ama sürekli cebinizde taşımadığınız sürece, ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın her yerinden toz alıyor.
Evde, işte, arabada, cafede masanın üzerine koyar açıkta bırakırsanız yandınız.
Bana göre burada kullanıcıdan ziyade Nokia'nın cihazın dış dizaynında yaptığı hatalar var.
Ağırlık ve kalınlığı bir yana bırakırsak (ki bana göre sorun değil), hoparlörlerin yeri, toza karşı izolasyon olmaması bunlar günlük kullanımda sık sık sorun teşkil edebiliyor.
Ancak telefon gerek sistem, gerek kamera, gerekse diğer özellikler açısından gerçekten çok güzel bir telefon.
Nokia 925'te bu eksiklikleri neredeyse tamamen giderdi.
İncelik, hafiflik, lens sayısında artış...
Ve tozlanma derdi de yok bildiğim kadarıyla...
şimdi aldım telefonu siyahını hemde ve çok güzel işin garibi extralar bölümünün en altında made in china yazıyor ve bişeyler daha eve varınca ss koyarım,sizlerde de varmı buna benzer bir yazı?
920 de yok amaHerkeste var o rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?