Tavsiye Lumia 925 Ekranda kalan izler

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Ekranda kalan izler
Sürekli whats ap kullanırım ve şarjdayken bile kullanıyorum.Çok kullanımdan mıdır nedir sohbet ekranının altında yer alan simgeler dosya gönderme kutucukları ekranda iz yapmış herhalde.Candy Crush ın turuncu açılırken ki ekranda o simgeler dikkatli bakınca belli oluyor.Bu sorunu yaşayanlar oldu mı hiç ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bende var bir kaç aydır :) nedense hep whatsapp ikonları iz bırakıyor herhalde, ben sizin bahsettiğiniz kadar yoğun da kullanmam halbu ki
bu sorun amoled ekranlarda meydana geliyor, amoled ekranların zayıf noktası maalesef.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bir tek bende var sanırdım bu sorun ya :D Beyaz bir ekranda bakınca klavyenin izleri bile duruyor bende :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bir tek bende var sanırdım bu sorun ya :D Beyaz bir ekranda bakınca klavyenin izleri bile duruyor bende :D
hoba klavyenin izlerine kadar ilerledi mi seninki? demek klavye sürekli ekranda açık senin hep mesajlaşıyorsan? bende sadece whatsappın alttaki 3 simgesi (soldaki hiç belli bile olmuyor, ama sağdaki ikisi belli dikkatli bakınca) beyaz ekranda dikkat edince sırıtıyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
hoba klavyenin izlerine kadar ilerledi mi seninki? demek klavye sürekli ekranda açık senin hep mesajlaşıyorsan? bende sadece whatsappın alttaki 3 simgesi (soldaki hiç belli bile olmuyor, ama sağdaki ikisi belli dikkatli bakınca) beyaz ekranda dikkat edince sırıtıyor
Aynen çok kullanıyorum ben klavyeyi zaten. Alttaki "boşluk" yazısı okunuyor bende bildiğin :D

Peocawe

Peocawe

Üye
panik yapacak birşey yok her amoled ekranin başina gelen bir durum. amoled yanması olarak geçiyor adı. çözüm olur mu bilmiyorum ama markette burned amoled fix diye aratirsaniz bazi uygulamalar olacak onlar pixelleri sürekli çalıştırdığı için düzelme oluyor diyenler vardi ben çok faydasini görmemiştim ama. saatlerce açik kalması lazimmiş uygulamanın.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Garanti kapsamına girer uyandırayım :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
garantim geçen ay bittiği için kafam rahat :) he neden kafam rahat, Teleservice ile uğraşmayacağım için :)

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Daha önce teleservice 3 defa işim düştü hiçbirinde de sorun yaşamadım. Garantiye girerse eğer garantinin bitmesine yakın bir vereyim de ekran sıfırlansın :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Teleservice mi aman Allah'ım Lumia 920 maceram aklıma geldi. Macera değil daha doğrusu kabus.. Allahın belası şerefsizler.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Daha önce teleservice 3 defa işim düştü hiçbirinde de sorun yaşamadım. Garantiye girerse eğer garantinin bitmesine yakın bir vereyim de ekran sıfırlansın :D
garantiye giriyor, hatta bi arkadaşımız (sanırım @dakamon du) aynı sebepten ötürü garantiye verdi (Kadıköy Nokia Care) ekran değişti ama sonra başka sorunlar türemişti şimdi durumu ne bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
telerservice-kvk bunlara cihaz vereceğinize yeni cihaz alın daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt