Haber Lumia 925 batarya seviyesi bir anda düştü!

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 batarya seviyesi bir anda düştü!
Telefon 2 saat kadar şarjda kaldı %100 oldu çıkardım bir iki tane fotoğraf çektim nokia mix radio güncellemesi vardı onu yükledim sonra telefon kendine gelsin diye bi kapatıp açtım fakat açtığımda 10 dk önce %100 olan şarj %33 e düşmüş , neden oldu anlayamdım şimdi tekrar şarja taktım %33 ten şarj almaya devam ediyor? ilk defa böyle birşey yaşadım, bu sorunu yaşayan varmı, neden böyle oldu acaba?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bataryada sorun vardır anlık dşebiliyor

beats

beats

Üye
Genel bir aç-kapa sorunsalı bu aslında herkeste olabilir yazılımsal bir hata bana göre, Nokialarda genelde bulunur aç-kapa şarjın düşmüş görünür ama aslında lakin ki öyle de değildir. Yüzde oranını takip et kaç saat o seviyede kalacak durum anlaşılır.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
bende ondandır diye düşündüm normal kapatıp açtım tekrar ama yine %33 tü, ama tuhaftır şimdi 5 dk kadar kaldı şarjda baktım %100 olmuş, tekrar kapatıp açtım %100 de, sorun halloldu şimdilik demek anlık bir yazılımsal sorun.

beats

beats

Üye
bende ondandır diye düşündüm normal kapatıp açtım tekrar ama yine %33 tü, ama tuhaftır şimdi 5 dk kadar kaldı şarjda baktım %100 olmuş, tekrar kapatıp açtım %100 de, sorun halloldu şimdilik demek anlık bir yazılımsal sorun.
Yani, o zaman çözüldüğüne göre buradan da bir poz verelim :)

@bulutsuzgece
:sirit:

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
:)

csH

csH

Üye
:sirit:

turbocore

turbocore

Üye
Poz Verildi Çekiyorum Dermişim :sirit:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ne kadar acelecisiniz

dakamon

dakamon

Üye
Hazır 925 ciler buradayke sorayım 920 den ne kadar iyi bir telefon? Her anlamda?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
920 yi arkadaştan kullandım biraz, kamerası daha iyi 925 in, tasarımı tabiki daha iyi ve hafif, performans olarak aynı, bide 925 in ekranı biraz daha canlı renk olarak , amoled olduğu için ama ips lcd daha parlak, yani kısacası 925 , 920 nin daha ince daha estetik daha iyi kameralı hali :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
920 yi değiştirmemdeki ilk neden ses problemiydi ama 925 in de ilk tercih sebebi tasarımı ve hafif olması tabi bide lens farkı var ve benim görüşüm 925 daha şık duruyor

fraps34

Üye
Nokia 920 10 metreden dikkat çeken bir telefonken 925 sadece 2 metreden dikkat çeken bir telefon. İşin özeti budur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonu yenimi aldın :)

Üst Alt