Öneri Lumia 925 almayı düşünüyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sorunda bu ya microsoft mobil işletim sisteminde hiç başarılı olamadı :)
daha erken bence, androidin ilk çıktığı zamanlara bak şimdiki haline bak, bence 8.1 le önemli bir adım atacak, 1 yıla kadar iyice oturur sistem.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
daha erken bence, androidin ilk çıktığı zamanlara bak şimdiki haline bak, bence 8.1 le önemli bir adım atacak, 1 yıla kadar iyice oturur sistem.
ben yinede görmeden güvenemem bu yüzden 8.1i bekliyeceğim

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
925i öneririm ben. Tasarımı hoş, içeriği hoş. Şarjı da yeterli seviyede. Kaldı ki şarjı çok önemsiyorsanız iphone'u eleyin listeden

PureFood

PureFood

Üye
sorunda bu ya microsoft mobil işletim sisteminde hiç başarılı olamadı :)
Arkadaşım önyargılı isen WP'dan uzak dur.. Eğer azıcık sabırlı isen 925'i al.. Performans konusunda 925 4s'i ikiye katlar, ios 7 o telefonun içine etti..

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Lumia alan insanlar bir anlamda geleceğe yatırım yaptı.Firma hissiyatı ayrı bir etken.Microsoft ve Nokia bu iki dev eskinin hatrına yinede insanda bir çok şey çağrıştırdı.Doğal olarak 8.1'de bunun meyvesi olarak öngürüldü.Her ne kadar geç kalınsa da neticeye varıldı.Yani eleştiri oklarını saplayacak bariz bir açık yok ortada.925 özellikle bayanların dikkatini çeken karizmatik bir telefon.Wp8 platformunda göze batan ama aynı zamanda alçaltılmış bir telefon.1.5 gb ram ve Snapdragon 600,12 Mp kamera,2400 Mah batarya gibi ayrıcalıklarla diğerlerinden sıyrılması gerekiyordu.Nokia ve Microsoft bir anlamda 925'i harcadı diyebilirim.Bunların farkında olmama rağmen şayet 925 aldıysam bilki eksiklere rağmen hakediyor.Can alıcı nokta ise satmaya kalksan edeceğin zarar bir hayli büyük.Genel kullanım seni emin ol baymaz sergilediğin tavıra göre bu telefon satış anlamında çerez gibi gitmez elinden.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
fk555897

fk555897

Üye
Bu saatten sonra ben olsam 1520'den başka WP cihazı almam. Tabi yenileri çıkarsa değişir.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Bu saatten sonra ben olsam 1520'den başka WP cihazı almam. Tabi yenileri çıkarsa değişir.
bütçem yetmez+ yetse bile almam çünkü işim dolayısıyla yanımda taşıyamam cebe atılacak birşey olmalı ve rahatsızlık vermeyecek cepte

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bütçem yetmez+ yetse bile almam çünkü işim dolayısıyla yanımda taşıyamam cebe atılacak birşey olmalı ve rahatsızlık vermeyecek cepte
size dostça bazı açıklamalarda bulunayım öncelikle şunu belirteyim ki lumialar arasında en göze hitap eden model 925 (hafif ince ve zarif) bu cihazı aldığınızda şuan için tek dezavantaj kısa sürede satmaya kalkmanız böyle durumda cihanıza en fazla 600 tl fiat verirler kısa sürede satmayı düşünmeyecekseniz en az 2 sene sizi memnun eder bence 8.1 güncellemesini beklemenize gerek yok eğerki Windows phone kullanmaya karar verdi iseniz samimi olarak en baba cihazını seçmişsiniz neden derseniz 920 biraz ağır ve kaba 1020 yine öyle ve pahalı her ne kadar 41 mp kamerada denilse sadece kamera için o parayı hak etmiyor daha alt modellerin çoğunda 512 ram problemi var daha yeni modeller 1520 6 inç ve bütçenize göre pahalı 1320 bütçe açısından size uygun ama yine ekran 6 inç sizinde dediğiniz gibi cep telefonu cepte taşınmalı en fazla 5 inç olmalı 925 her konuda sizi tatmin edecektir ancak kesinlikle 32gb modelini bulursanız onu almanız malum günümüzde artık bir çok modelde sd kart takılmıyor 16gb her ne kadar yeterli gibi görünsede resim kalitesi video kalitesi ve bir çok oyununda yüksek boyutlarda olması nedeniyle ilerde sorun olabilir bu yüzden evet kesinlikle 925 i size tavsiye ederim ancak 32 gb modelini

• Beğen
Tepkiler: R.A.M ve meg1ddo
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
size dostça bazı açıklamalarda bulunayım öncelikle şunu belirteyim ki lumialar arasında en göze hitap eden model 925 (hafif ince ve zarif) bu cihazı aldığınızda şuan için tek dezavantaj kısa sürede satmaya kalkmanız böyle durumda cihanıza en fazla 600 tl fiat verirler kısa sürede satmayı düşünmeyecekseniz en az 2 sene sizi memnun eder bence 8.1 güncellemesini beklemenize gerek yok eğerki Windows phone kullanmaya karar verdi iseniz samimi olarak en baba cihazını seçmişsiniz neden derseniz 920 biraz ağır ve kaba 1020 yine öyle ve pahalı her ne kadar 41 mp kamerada denilse sadece kamera için o parayı hak etmiyor daha alt modellerin çoğunda 512 ram problemi var daha yeni modeller 1520 6 inç ve bütçenize göre pahalı 1320 bütçe açısından size uygun ama yine ekran 6 inç sizinde dediğiniz gibi cep telefonu cepte taşınmalı en fazla 5 inç olmalı 925 her konuda sizi tatmin edecektir ancak kesinlikle 32gb modelini bulursanız onu almanız malum günümüzde artık bir çok modelde sd kart takılmıyor 16gb her ne kadar yeterli gibi görünsede resim kalitesi video kalitesi ve bir çok oyununda yüksek boyutlarda olması nedeniyle ilerde sorun olabilir bu yüzden evet kesinlikle 925 i size tavsiye ederim ancak 32 gb modelini
teşekkür ederim açıklayıcı cevabın için,
alırsam 32 alacağım zaten, şuan için tek şüphem işletim sistemindeki eksikler ve sorunlar, marketi beni karşılıyor ve dahada gelişeceğine inanıyorum oyunda oynamam zaten telefonda beni ne kadar götürürse o kadar kullanmayı düşünüyorum eğer ios gibi güncelleme alırsa ve şuanki halini bozmazsa , şu 8.1 lansmanına 10 gün kaldı dişimi az daha sıkayım