Telefon Tavsiyesi Lumia 925 alınırmı??? (600tl acil yardim!!!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fk555897

Üye
Nokia Lumia 925 çok güzel bir telefon. Çok güzel bir kamerası, hızlı bir işletim sistemi, şık tasarıma sahip bir işletim sistemi, şık bir tasarıma, Nokia kalitesine ve iyi bir güncelleme desteğine sahip.

Tepkiler: Serhan

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Kamera,tasarım ve Nokia olması super) ama internet browserde sorunlar var,google-facebook-maxicep sayfalari acilmiyor

braayn

Üye
Kamera,tasarım ve Nokia olması super) ama internet browserde sorunlar var,google-facebook-maxicep sayfalari acilmiyor
hepsi açıyor almadan önce cihazı sıfırladın mı?
Facebook betayı kullan maxicepin uygulaması var onu kullan Google yerine bing kullan

braayn

Üye
bende 1520 2 aylık 2.el aldım garantisi vardı diye senin 925'in garantisi var mıydı?

Kesinlikle al

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yok kardeşim sorun yok,evet fiyat biraz şaşırtıcı ama yakın arkadaşımdan aldığım icin biraz indirime gitdi)

valla ya yakın arkadaşın seni canından çok seviyo, ya çok acil paraya sıkışmış, yada cihazda sadece onun bildiği gizli bi sorun var

neyse lumia dünyasına hoşgeldin diyelim

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş) sorun olsa zaten belli olacaktır geri vereceğim eger bi sorun olsa.şimdilik bi sorun yok gibi,sabahdan beri kurcaliyorum

avast

Üye
hayırlı olsun bundan 1 ay once bende alacaktım cok arastırdım cok guzel cıhaz malesef 32 gb ligini bulamadım 32 liigi bulamayınca nexus 5 aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...