Nick Kalmamış
Üye
Lumia 920'ye herkesten önce ulaşmak içln plan yaptım toplanın aşıklar
ÖNCELİKLE; Lumia telefonların an itibarı ile Nokia Store'lara geldiği, ama tanıtım olmadığı için raflara konulmadığı bilgisi bana ulaştı.
Bugün saat 7'de WP8 tanıtımı olacak.
Bugün saat 1'de Ankaradaki Lumia aşıklarıyla Ulus'taki Atatürk heykelinin orada buluşalım (Herkes atın üzerine çıksın birbirimizi bulma sıkıntımız olmasın.)
Saat 1.30'da en yakın Nokia Store'da olucaz.
Ben store'a girip 808 pureview sorucam. O bana göstermekle uğraşırken ortadaki satıcıyla müşteriyi ayıran vitrinin benim tarafımdan emekleyerek depoya ineceksiniz. Lumiaları ceplerinize doldurup yine aynı yöntemle dışarı çıkacaksınız. Ben de telefonu incelemeyi bırakıp sizinle gelicem.
Sonra bi otobüse atlayacağız. Saat 3 gibi Meksika sınırında olucaz.
Orda lumiaları paylaşır dağılırız.
Nasıl plan? Tutar mı?
Bugün saat 7'de WP8 tanıtımı olacak.
Bugün saat 1'de Ankaradaki Lumia aşıklarıyla Ulus'taki Atatürk heykelinin orada buluşalım (Herkes atın üzerine çıksın birbirimizi bulma sıkıntımız olmasın.)
Saat 1.30'da en yakın Nokia Store'da olucaz.
Ben store'a girip 808 pureview sorucam. O bana göstermekle uğraşırken ortadaki satıcıyla müşteriyi ayıran vitrinin benim tarafımdan emekleyerek depoya ineceksiniz. Lumiaları ceplerinize doldurup yine aynı yöntemle dışarı çıkacaksınız. Ben de telefonu incelemeyi bırakıp sizinle gelicem.
Sonra bi otobüse atlayacağız. Saat 3 gibi Meksika sınırında olucaz.
Orda lumiaları paylaşır dağılırız.
Nasıl plan? Tutar mı?

ama kuzenle sana ayrı ayrı pay vermem tek payı bölüşürsünüz
Fakat konunun yeri doğrumu acaba ? Gereksizlerde ya da konu dışında olması daha uygun değil mi ?