Lumia 920'ye Android Portlanırsa

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

doğrudur o zaman ben yanlış hatırlıyorum ama videoda tam takır çalışıyordu n9 ufak defek şeyler çalışmıyordu L92o mide işe yararmı bilemem.

N9 da arama ve kamera dışında hemen hemen herşey sorunsuz gibi,Lumia920 ye android kurulamaz.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
zaten lumia 920 kendini stabil bir işletim sistemiyle sevdirdi androide gerek yok yani arkadaşın dediği gibi yani

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
N9'daki multitasking olayına bayılıyorum ya bizim bir arkadaşta vardı hemde mavi çok şekil telefon ya zaten Kasa olarak Lumia 900 ile aynı.

aleranol

aleranol

Üye
Gereksiz. Ne isine yarayacakki android yüklersen?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konuyu açan üyemiz 'Yükleyebilir miyim?' diye sormamış, 'Nasıl yüklerim?' diye sormamış, 'Yüklenseydi ne olurdu?' diye sormuş. Cevapları buna göre verin lütfen.
Bana kalırsa iyi olmazdı, çünkü Lumia 920 One S ile aynı donanıma sahip diyebiliriz. Performansıda şimdikinden düşük olacaktır haliyle. Bildiğimiz gibi Android'li cihaza yüksek donanım lazım, ancak Windows Phone sistemi daha verimli kullandığından böyle bir sorun yok.

caglar b

caglar b

Üye
bence daha iyi olurdu nokia o tasarımla android piyasasını perisan ederdi (bak donanım demedim tasarım diyorum)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
gerek lumia 920 gerek htc 8x ikiside çok yakışıklı cihazlar :)
ama ben htc one x almasaydım gene htc one x alırdım orası ayrı :D

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Aslında hiç fena olmazdı birde şöyle bakın 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci ve 1 gb ram. Çok güzel bir android olurdu ama bırakalım herşey orijinalinde kalsın.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence güzel olmazdı L920'yi L920 yapan zaten WP'dir. Bence tasarım şıklık açısından 10 numara telefon hiç kullanmadığım için bilemicem stabilitesini en yakın zamanda kullanıcam ve 1-2 yıl sonra WP çok ilerlerse WP'ye geçebilirim :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çıkan her telefona Android yüklemekten vazgeçin artık :ah

na zdrowie

Üye
Tw nature ux olsa guzel olur bence wp8in arayuzu berbat bence acayip sıkici ve karanlik

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
3310 ayrı mesela tabi ona jb yüklesinler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi fhotoshop yapan olsaydi:D android yakisiyo nokia telefonlarina ama yuklemesiner wp daha iyi. gorsel olarak asiri ozgur degil sadece o kadar

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşlar konuyu açan üyemiz 'Yükleyebilir miyim?' diye sormamış, 'Nasıl yüklerim?' diye sormamış, 'Yüklenseydi ne olurdu?' diye sormuş. Cevapları buna göre verin lütfen.
Bana kalırsa iyi olmazdı, çünkü Lumia 920 One S ile aynı donanıma sahip diyebiliriz. Performansıda şimdikinden düşük olacaktır haliyle. Bildiğimiz gibi Android'li cihaza yüksek donanım lazım, ancak Windows Phone sistemi daha verimli kullandığından böyle bir sorun yok.

İşlemcileri farkli ikisinin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt