barbin3900
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ah nokia ah . Koskoca nokia sın sen . Çöktü çökecek denenlere rağmen hala dünyanın en değerli 25 firmasından birisin ve böyle aptalca gecikmelerle git gide dibe batmaya mahkum olacaksın . Ki benim şahsi görüşüm , yanlış anlaşılmasın sadece kendi yaptığım öngörüme göre nokiayı bu telefonda kurtaramayacak ve android - İos pazarı yoluna devam edecek . Wp8 kullanıcıları ise daha telefona ilgili , şıklığı seven bi kesim olacak . İyi tarafı bu . Yani wp8 iostan androidden iyi yada kötü demiyorum . Bu çok zor bi analiz olur . Sadece benim öngörüme göre wp8 cihazları iosla androidi geçemeyecek ve lumia da nokiayı malesef akıllı telefon piyasasında en güçlü rakiplerine karşı galip yapamıyacak . Kısaca pazar androidlerle kaynıyo nokia efendi . Zamanında apple ıphone çıkarttığı zamanlarda samsung boş durmamış ve taklit maklit bi şekilde uyanıp satış yaparken sen o dönemlerde hala symbian modellerinle ve kameranın megapixelini yükselterek piyasaya telefon sürmekle meşguldün . geç kaldın nokia efendi çook geç
Şu 29 Ekim kazasız belasız bir gelseydi...
Bir haftacık kaldı yahu
Yo yo benim yazdığım şey lumiayı durdurmuş gibi algılamam değildi . Biraz öyle eskiler geldi aklıma ve birde sanki biraz gecikti bu cihaz . Ben alıcağımdan değilde teknolojiye olan ilgim merakım falandır filandır herşeyi takip ederim . Ordada öyle genel bi yorum yapasım geldi . Keşke onlar haklı çıksada piyasa kızışsa azıcık . Maksat piyasa kızıştıktan sonra her firmanın yeni teknolojiler sürmesi . Piyasa normal düzeyde giderse bize elindeki teknolojileri damla damla gösterirler . Bi zamanlar nokianın yaptığı gibi ve apple piyasaya girince aniden akıllı telefon piyasasının değişmesi gibi .
bestbuy dan alamayiz demi biz turkey i goremedimde
Alamayiz cunku btk cep telefonlarinin kargo yoluyla ulkeye girisine izin vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?