Telefon Tavsiyesi lumıa 920 yi htc 8x le direk takas ediyimmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
lumıa 920 yi htc 8x le direk takas ediyimmi ?
arkadaşlar bugun adam aradı 8x full kutu fatura garantı 920 ıse kutu yok tek garantılı takas edeyımmı
-ıstedıgım ozelıkler
-şık bir dizayn
-ve hafiflik incelik
-nokıa nın bırtek arada sırada re focus uyuglmasını kullanıyorum baska hıcbırıını kulannmıyorum
sizce ? ? ? cevap verenede vermeyenede tesekurler :hmmm

avast

avast

Üye
Bence. Üstüne para verip 925 le et Nokia wpde. Önde yani

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
üste para veremem ve mor rengi muazzam 920 ise çok kaba benım en nefret ettıgım şey deıdıgım gıbı nokıa uyg hcbırını kulanmam+ lumıa 185 gram 8x ise 130 gram 55 gram fark var agırlık yuzunden ve kabalıgı yuzunden degısıtrıyorum zaten

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayatta değişmem NL920'yi

• Beğen
Tepkiler: PureFood, SonyXperia, Burak Altun ve 1 kişi daha
avast

avast

Üye
Valla 55 grmda. Çok değil sonuçta 500 gram değil ama sen bilirsin tabi

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
eşşek ölüsü gibi çok muzık dınlerım beats audıo dehşet mor rengı hastayıım arkdasımda dıscovery var elıme alıyorum sankı elımde bısey yok gııbı htc hafıf ve ınce on kamerada cok ıyı lumıadan arka kamerada dağlar kadar fark yok

avast

avast

Üye
Begendiysen bize birşey düşmez ama piyasasi lumialardan biraz düşük üste birşeyler iste bence

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
ama bende kutu yok o adam bana faturasına kadar vercek zaten bu bı 50 tl dusuruyo fıyatı =/

avast

avast

Üye
Cihaz durumlar ini bilmiyorum ama 8x çok çok temizse senin lumiada kotu kullanilmissa. Olabilir ama ben üste. Şöyle kaliteli bi 50-80 TL kulaklik koparirdim çok müzik dinlerin diyosan :D

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
vercek kutusundakı kulaklıgını bende nokıayı vercem =)nokaının bı kulakgını vercem

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
920 çok agırdır dogrudur ama htc sana 920 gibi zevk vermez :D

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve Rainesto
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
dizayn tarz 8x

symbianbelle

symbianbelle

Üye
illa değiştirecek isen 925 al derim... 139 gr. 8,5 mm kalınlık amoled ekran.... wp'a sonuna kadar destek veren nokia... htc hiç ilgilenmiyor wp telefonlarıyla...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya bu dursun 1 ay sonra 925 alırmm =)

csll

csll

Üye
Tasarım olarak benim gözümde lumia 920 htc den çok önde(bana göre) kalınlığı bence hiç dert etme sunduğu ayrıcalıklara say

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Lumia 920'nin ağırlığı Fatboy ile şarj edilebilmesi için telefonun arka kısmına koydukları aparat yüzünden. Ama bence o ağırlık bir güven duygusu ve sağlamlık hissi veriyor. Ayrıca belli bir süre kullandıktan çok alışıyorsun sırf ağırlık için değiştireceksen benim 5800 daha hafif değiş edebiliriz. Hem üstüne para da almam :eller:

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve HAM ZA
erdincpolat

erdincpolat

Üye
Ben wp ye ilk 9x le başladım hatta 8x in konusunu açmıştım. Ama çok memnun kalamadım. Hem o zamanlar wp yeniydi hemde 8x bataryasından memnun kalmamıştım. Ama şimdi 920 ile havamı atıyorum. Sende batarya konusunu gözden geçir derim. 3g açıkken batarya dayanmıyordu. Birde lumia ların daha duşuk modellerine bak istersen

csH

csH

Üye
sen zaten kararını vermişsin 920yi verme diyorlar 8x dehşet diyorsun:) ne duruyorsun değiştir o zaman :)

Serhan

Serhan

Üye
Farklar :

Ve bu site yardımcı olabilir :

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Üst Alt