Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia 920 winrar sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulumem63
Üye
Konu Sahibi
lumia 920 winrar sorunu
arkadaşlar benim lumia 920 deki winrar ve zip dosyalarını bulamıyorum indirdiğimde açılıyor daha sonra kapatınca kayboluyor pc ye takıyorum orda da görünmüyor nasıl yapabilirim acaba
papakudioflu
Emekli Yönetici
bununla ilgili bir uygulama paylaşmiştim.ama adini hatirlamiyorum. O uygulamayla indirip acip saklayabilirsin.
Ulumem63
Üye
Konu Sahibi
ali abi indirdiklerimi pc ye nasıl kopyalayabilirim
indirmeleri uc browserla yapmanizi tavsiye ederim. Skydrive'a upload ozelligi de oldugu icin pc'ye kopyalamada zorluk yaşamazsiniz hem de cok pratik. Neredr olursaniz olun kabliya ihtiyac duymadan skydrive uzerinden istediginiz pc'de yuklediginiz dosyalari gorebilir ve indirebilirsiniz. Skydrive buyuk nimet
Ulumem63
Üye
Konu Sahibi
Yok oda olmadı hatta Pro sunu aldım gene olmadı ttnetten müzik indirdim albüm olarak indiğinde açıldı sonra akibeti ne oldu bilmiyorum
papakudioflu
Emekli Yönetici
ie ile indirirsen onbellekte acar dosyalari ama kaydetmez. Bir ihtimal bazi dosyalar pdf reader'a kaydediliyor.