Tavsiye Lumia 920 wi-fi sorunuuu

Sponsorlu Bağlantılar

brk8995

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 wi-fi sorunuuu
arkadaşlar 2 gündür telefondan internete giremiyorum. Belki yerindendir diye bekledim ama düzelmedi. Wi-fi bağlanıyorum fakat internet erişimi yok diyor . Çözümlerinizi bekliyorumm

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aynı sorun bendede var.Bugün sorunlar konusuna yazmıştım.Cevap gelir umarım

brk8995

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenirsen buraya yazarsın :)

byibo

byibo

Üye
büyük ihtimal kullandığınız wifi de olabilir arkdaşlar wifi kutusunda resetlemeye yarayan bir düğme var oraya 5-8 saniye kadar basılı tutun ışıklardan birtanesi eksilir sonra bu düğmeye yine 5-8 saniye kadar basılı tutun internet gelicektir.

dücane

dücane

Üye
Bugün benim basima da geldi, wi-fi vardi, ama internete giremedim. Byibo kardesimin de dedigi gibi wifi kutusundan kaynaklanabilir. Ben sahsen reset atmadim ama wifi kutusuna bagli olan tüm kablolari söktüm, 10 saniye bekleyip tekrar taktim. Sonra bir 5 dk bekleyim wifi´ye tekrar baglandim, bir de baktim ki sorun cözülmüs...

beats

beats

Üye
Modem ayarlarını yazarsanız bir ayrıntı yakalanabilir, ama modeme DNS yazmanız bir çözüm olabilir deneyin.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sadece ev internetimde bu sorun yok.Dışarda önceden bağlandığım cafelerde yada arkadaşın evindede aynı sorunu veriyor.

mrtaksy

Üye
Selam
Bende bu sorun 3-4 gündür var. Dns ile ilgili değil maalesef tabletten çok rahat bağlanırken telefon bağlantı sorunları çıkarmaya başladı ve nihayetin de diğer arkadaşların yazdığı gibi İnternet Bağlantısı Yok yazmaya başlayarak wifi çalışmaz hale geldi . Yabancı forumlardan bakabilecek olan varsa yardımcı olabilir sanırım. Açıkçası reset işi çözer kanımca ama boşuna uğraşmadan çözebilirsek ne mutlu

byibo

byibo

Üye
benim bilidğim kadarıyla bilgisayar kullanıcıları arasında şöyle birşey var wifi uzun süre kullanılıpta kapatılmazsa şişme yapıyor yani bağlantı yavaşlaması buna bağlı olarakta diğer multimedya araçların internete bağlanamama sorunu wifiyi yarım saat yada bir saat kadar kapatıktıktan sonra sorun çözülür kendim denemiştim

Üst Alt