Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Komi11

Üye
Yüklemeye başladım amberi NSU'dan hadi hayırlısı. Sonu 2001 ile bitiyor Global Rom cihazım.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sevgili beklemedim seni beklediğim kadar OTA :karisti:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi bide otayı hala bekleyen var nsu ile çözün işi diyorlarda sanki biz telefon değil damacana kullanıyoruz daha bize güncelleme gelmedi otaya gerek yok nsu var deniyor

Komi11

Üye
Abi bide otayı hala bekleyen var nsu ile çözün işi diyorlarda sanki biz telefon değil damacana kullanıyoruz daha bize güncelleme gelmedi otaya gerek yok nsu var deniyor
Aynen illa bir öneri içindeler. Ben yedekleme yapamadığım için(kotadan doalyı) OTA'yı bekliyordum. Son gelen eksik güncelleme ve belirsizlik yüzünden NSU'Dan yaptım. Çok da güzel ve kolay oldu. İnsanların niye tavsiye ettiğini şimdi anlıyorum.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar sonuna kadar ota diyordum da fakat yine de nsu yu yüklüyorum şu an. Sanırım dil ve bölge ayarlarımı amerika yapmam gerek. Bir şey daha sormak istiyorum. Flaş atmadan bu nsu yu kullanabiliyor muyuz? Ben telefonumu flaşlamak pek istemiyorum açıkçası. Tırsma var hafif :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Ota dan güncelleme yaptım nsu yapmayacağım sadece datasense yok .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar sonuna kadar ota diyordum da fakat yine de nsu yu yüklüyorum şu an. Sanırım dil ve bölge ayarlarımı amerika yapmam gerek. Bir şey daha sormak istiyorum. Flaş atmadan bu nsu yu kullanabiliyor muyuz? Ben telefonumu flaşlamak pek istemiyorum açıkçası. Tırsma var hafif :D

NSU'da dil-bölge ayarı yapmanıza gerek yok.
Ayrıca NSU'dan yapılan yükleme flaşlama işlemi değil, sıradan güncelleme.
Bahsettiğiniz şey, Nokia Care Suite ile yapılacak işlemler için geçerli.
NSU'da doğrudan güncelleme işlemi yapabilirsiniz, ekstra herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

NSU'da dil-bölge ayarı yapmanıza gerek yok.
Ayrıca NSU'dan yapılan yükleme flaşlama işlemi değil, sıradan güncelleme.
Bahsettiğiniz şey, Nokia Care Suite ile yapılacak işlemler için geçerli.
NSU'da doğrudan güncelleme işlemi yapabilirsiniz, ekstra herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.

Özgür NSU İçin bir link at lütfen sabahtan beri google da arıyorum ya şifre istiyor pc ye yüklerken ya yüklemiyor yada virüslü vs bir pc ye yüklesem hallolucak ta

benim merak ettiğim NSU neden nokia sitesinden inmiyor anlamadım bu nokia suit gibi anlattığın kadarı ile symbianda hep öyle güncelliyordum ben aslında tüm nokia telefonları aynı çatıda toplanmalı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sağ ol özgür abi, sorun yoksa iyi bari. Sanırım elveda Ota diyeceğim :D

- - - Eklendi - - -

buyrun abilerim NSU linki

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sağ ol özgür abi, sorun yoksa iyi bari. Sanırım elveda Ota diyeceğim :D

- - - Eklendi - - -

buyrun abilerim NSU linki

Bu linki indirdim yüklemedi abi ya vista da problem olurmu bir şifre istedi yüklerken yada zip programı mkı dandik bende anlşamadım

- - - Eklendi - - -

yok abi tam yüklerken yarıda kesiliyor ben bu işi çözemedim

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla bende sorunsuz yükledi, şu an güncelleme iniyor. Memlekette olunca biraz yavaş iniyor, inşallah 1 saate yüklenmiş olur güncellemem. Rar dosyasından setup dosyasını çıkarıp denedin mi? çünkü ben direk rar dosyasından açmaya çalışınca açmadı. çıkarıp yapınca oldu.

ÖEY

ÖEY

Üye
İbrahim bir de buradan yüklemeyi dener misin?

Zip dosyası olarak indiriyor ama herhangi bir şifre yok. Dosyayı bilgisayara indirip zipten çıkardıktan sonra tıklayıp çalıştırmadan önce sağ tıkla açılan menüden yönetici olarak çalıştır diyip çalıştırırsan sorun çıkmaması lazım:oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İbrahim bir de buradan yüklemeyi dener misin?

Zip dosyası olarak indiriyor ama herhangi bir şifre yok. Dosyayı bilgisayara indirip zipten çıkardıktan sonra tıklayıp çalıştırmadan önce sağ tıkla açılan menüden yönetici olarak çalıştır diyip çalıştırırsan sorun çıkmaması lazım:oke:

Yüklim dediğin gibi zip ten çıkartıyorum 5/10 sn yüklüyor bir sarı ünlem işaretiyle kapanıyor dediğini yapıyorum

drangela61

drangela61

Üye

Bu linki indirdim yüklemedi abi ya vista da problem olurmu bir şifre istedi yüklerken yada zip programı mkı dandik bende anlşamadım

- - - Eklendi - - -

yok abi tam yüklerken yarıda kesiliyor ben bu işi çözemedim

aynı hatayı ben de aldım yarıda kesiliyor yüklerken ve işletim sistemi vista :@

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Microsoft ceo sunun bile en büyük pişmanlığı vista :D

skynet

Üye
Direk çekin uğraşmayın :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Ben yükledim kaç sefer sildim yükleim sildim yükledim ama telefonumu tanımıyor. Sanırım bunun bir çözümü yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ilginç niye açmıyorki zip dosyasını:hmmm

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkadaşlar OTAcıyım diyordum ama bir sorun olmadığını gördüğüm için bastım NSU yu. Sanırım 5 dakika sonra Amberli olacağım. Ne kadar nsu basmış olsam da kalbim sizlerle OTAcılar :D

Üst Alt