Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
nsu'da çark mark yok. direkt takıp yüklüyorsun 5 dakika sürüyor. Güncelle gitsin hiçbir fark yok bekleme boşuna :)

Bende Nsuda kurulmuyor ki direkt olarak finish yapıyor exe çalıstırdıgımda . Pc formatlı oldugu halde bir değişiklik yok Win 7 x64

dakamon

dakamon

Üye
Biraz daha açıklayıcı anlatırsan sorunu anlarız belki ben anlamadım açıkcası indiriyor ama kurmuyormu?

recep288

recep288

Üye
Abi tamamen bitirmek lithium hucrelerini olduruyor tam bitirmeden tak istersen:)
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

sekajmer

sekajmer

Üye
820 nin kamerası çok geliştirilmiş süper olmuş. Ayrıca amber gerçekten beklemeye değermiş .620 kullanan arkadaşlar beklemesin nsu bassın .
birde Smart cam da video çekme yoktu değil mi ?

Hagios

Hagios

Üye
Bende Nsuda kurulmuyor ki direkt olarak finish yapıyor exe çalıstırdıgımda . Pc formatlı oldugu halde bir değişiklik yok Win 7 x64
win7 x64 hiç bir sorun olmadan çalıştırdım.Başka bir yerden indirip deneyebilirsin.

giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar OTA beklemekten çok sıkıldım geleceği yok bu guncellemenin nsu dan güncelleme için ekstra bişey yapmama gerek yok sanırım yönergeleri takip edince güncelliyor muyum ?

blackcemre

Üye
Arkadaşlar OTA beklemekten çok sıkıldım geleceği yok bu guncellemenin nsu dan güncelleme için ekstra bişey yapmama gerek yok sanırım yönergeleri takip edince güncelliyor muyum ?

Evet NSO 3.08'i yükle ve yönergelere başla.

giray38

giray38

Üye
Haydaa nsu yu indirdim windows 8 de çalışmıyormuş uyumluluk ayarını da setup da yapamıyorum ben araştırmaya başladım bir bilgisi olan varsa paylaşsın

blackcemre

Üye
Haydaa nsu yu indirdim windows 8 de çalışmıyormuş uyumluluk ayarını da setup da yapamıyorum ben araştırmaya başladım bir bilgisi olan varsa paylaşsın

çalışoyr ben kurdum Windows 8'e NSU 3.08 Retai^'i kurun çalışır.

giray38

giray38

Üye
bu işletim sistemi desteklenmiyor yükleme devam etmeyecek diyor

ÖEY

ÖEY

Üye
NSU For Retail 3.0.8 sürümünü kurdum ben takır takır çalışıyor Win8.1 Beta da :D

- - - Eklendi - - -

Kaspersky bile çalışmıyorken Nokia'nın programının sorunsuz çalışmasına şaşırdım bu arada :D:D

giray38

giray38

Üye
ilk indirdiğim dosya 48 mb dı şimdi maxicepten bulduğum linkten indiriyorum 103 mb bu bakalım bu çalışacak mı

blackcemre

Üye

blackcemre

Üye
giray38

giray38

Üye
Hadi hayırlı olsun şimdiden :)
Teşekürler bu yazılımda eksik falan yok demi data sense falan tam ? Bir de benim bilgisayarım 30-45 dk da bir kapanıyor bu yazılımı nasıl indireceğim merak ediyorum :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Teşekürler bu yazılımda eksik falan yok demi data sense falan tam ? Bir de benim bilgisayarım 30-45 dk da bir kapanıyor bu yazılımı nasıl indireceğim merak ediyorum :D

920 lerde data sense var evet. Kapanıyorsa sıkıntı, gidecen internet cafede yapacaksın :D

Üst Alt