Hagios
Üye
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ne beklemesi basın flaşı, biz Gdr3'u bekliyoruz artık![]()
Valla doğru diyorsun şu saatten sonra beklemem artık iniyor ROM. Vermez bunlar amberi öyle çabuk.Verseler verirlerdi çoktan.
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ne beklemesi basın flaşı, biz Gdr3'u bekliyoruz artık![]()
war gamede 193. rütbedeyim unoda da 33.
uno neyse de war gamedeki rütbe için aylardır uğraşıyorum sıfırlanması kötü olur
yoksa çoktan kurtulmuştum bu bekleme işkencesinden![]()
Valla doğru diyorsun şu saatten sonra beklemem artık iniyor ROM. Vermez bunlar amberi öyle çabuk.Verseler verirlerdi çoktan.
uno neyse de war gamedeki rütbe için aylardır uğraşıyorum sıfırlanması kötü olur

OTA'den güncellemeyi yaptım şimdilik nazar değmesin takır takır çalışıyor telefon. Data Sense'i bulamadım bir tek sadece. Diğer tüm herşey var. Sürümü de Amber yazıyor zaten.
uno sıfırlanmaz merak etme hocam. microsoft hesabınla giriş yaptığın için sorun olmuyor. ben iki kere sıfırladım uno varken, sonra yukledım kaldığım yerden devam ettim. şu anda 26yım sanırım. ama war game'i bilmiyorum
işte uno zaten yeni başladım çok önemli değil ama war gamei şubat ayından beri oynuyorum yazık olur giderse..
- - - Eklendi - - -
O tür oyunlar bilgileri telefona kaydetmez diye biliyorum.Kendi serverı üzerinden alırsın bilgileri ya da arkadaşın dediği gibi senin microsoft hesabın (market) ile ilişkilendirilmiştir. Ama yinede kendi kararın kimse böyle bir sorumluluk almak istemez![]()
evet hocam ben de o yüzden bekliyorum maalesef
bakalım sabrın sonu selamettir demişler
- - - Eklendi - - -
En uyuz olduğum şeyde bu ya bütün kayıtlı şeylerin gidiyor.
sıkıntı burası zaten o yüzden beklemeye devam tabii sabrımın da bi sınırı var kafam atarsa oyun moyun anlamam sıfırlarım gider![]()
evet hocam ben de o yüzden bekliyorum maalesef
bakalım sabrın sonu selamettir demişler![]()
Valla tam ota geldi sandığımızda bende o cümleyi kurmuştum.Ama şu an telefona amberi kurdum hiç bir sorun yok her şey yükleniyor şu an .
Valla tam ota geldi sandığımızda bende o cümleyi kurmuştum.Ama şu an telefona amberi kurdum hiç bir sorun yok her şey yükleniyor şu an .
hayırlısı olsun hocam bakalım ben ne kadar daha bekleyeceğim :S
hayır kesin bir tarih olsa deseler ki atıyorum 30 ağustos herkes ona göre işini ayarlar böyle bilinmezi beklemek çok zor..
GDR3 kulağa biraz uzak geliyo sanki abiKonu başlığını da GDR3 olarak değiştircemiz zamanı beklemeye başladım:P

Arkadaşlar az önce güncelleme bitti. Ektralar ve bilgide LUMİA AMBER yazıyor güncelleme 200mb civarı data kullandı ambersiz geldi demiştiniz?