Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ne beklemesi basın flaşı, biz Gdr3'u bekliyoruz artık :D

Valla doğru diyorsun şu saatten sonra beklemem artık iniyor ROM. Vermez bunlar amberi öyle çabuk.Verseler verirlerdi çoktan.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ne beklemesi basın flaşı, biz Gdr3'u bekliyoruz artık :D

war gamede 193. rütbedeyim unoda da 33.
uno neyse de war gamedeki rütbe için aylardır uğraşıyorum sıfırlanması kötü olur
yoksa çoktan kurtulmuştum bu bekleme işkencesinden ;)

PureFood

PureFood

Üye
uno neyse de war gamedeki rütbe için aylardır uğraşıyorum sıfırlanması kötü olur

uno sıfırlanmaz merak etme hocam. microsoft hesabınla giriş yaptığın için sorun olmuyor. ben iki kere sıfırladım uno varken, sonra yukledım kaldığım yerden devam ettim. şu anda 26yım sanırım. ama war game'i bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Valla doğru diyorsun şu saatten sonra beklemem artık iniyor ROM. Vermez bunlar amberi öyle çabuk.Verseler verirlerdi çoktan.

hadi hayırlı olsun şimdiden

Hagios

Hagios

Üye

O tür oyunlar bilgileri telefona kaydetmez diye biliyorum.Kendi serverı üzerinden alırsın bilgileri ya da arkadaşın dediği gibi senin microsoft hesabın (market) ile ilişkilendirilmiştir. Ama yinede kendi kararın kimse böyle bir sorumluluk almak istemez :)

dakamon

dakamon

Üye

En uyuz olduğum şeyde bu ya bütün kayıtlı şeylerin gidiyor.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
OTA'den güncellemeyi yaptım şimdilik nazar değmesin takır takır çalışıyor telefon. Data Sense'i bulamadım bir tek sadece. Diğer tüm herşey var. Sürümü de Amber yazıyor zaten.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia kendi websitesinde 920 mi nin en son güncel sürümü Amber'dir yazıyo,ama hala güncelleme gelmedi :)

dakamon

dakamon

Üye
OTA'den güncellemeyi yaptım şimdilik nazar değmesin takır takır çalışıyor telefon. Data Sense'i bulamadım bir tek sadece. Diğer tüm herşey var. Sürümü de Amber yazıyor zaten.

Eğer lumia 820 ise telefonun o yaptığın güncelleme eksik güncelleme bizde eksikliğin düzeltimesini bekliyoruz. Data sensi vermeyi unuttular ameleler.

drangela61

drangela61

Üye

uno sıfırlanmaz merak etme hocam. microsoft hesabınla giriş yaptığın için sorun olmuyor. ben iki kere sıfırladım uno varken, sonra yukledım kaldığım yerden devam ettim. şu anda 26yım sanırım. ama war game'i bilmiyorum

işte uno zaten yeni başladım çok önemli değil ama war gamei şubat ayından beri oynuyorum yazık olur giderse..

- - - Eklendi - - -

O tür oyunlar bilgileri telefona kaydetmez diye biliyorum.Kendi serverı üzerinden alırsın bilgileri ya da arkadaşın dediği gibi senin microsoft hesabın (market) ile ilişkilendirilmiştir. Ama yinede kendi kararın kimse böyle bir sorumluluk almak istemez :)

evet hocam ben de o yüzden bekliyorum maalesef :(
bakalım sabrın sonu selamettir demişler ;)

- - - Eklendi - - -

En uyuz olduğum şeyde bu ya bütün kayıtlı şeylerin gidiyor.

sıkıntı burası zaten o yüzden beklemeye devam tabii sabrımın da bi sınırı var kafam atarsa oyun moyun anlamam sıfırlarım gider :)

recep288

recep288

Üye
Nokia destek dalga geciyor. Guncelleme ne zaman gelcek diyorum yonlendirsigi sey guncelleme nasil yapilir. Ismine yakismayan bir musteri hizmetleri var.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

serinaga

serinaga

Üye
Artık dayanamıyorum, veee bastım data sense'siz güncellemeyi arkadaşlar, bir şey dikkatimi çekti fotoğraf çekimi ve odaklanma acayip düzeltilmiş, hatta iso önceden 800'e çıkıyormuydu bilmiyorum ama gece çekimlerinde güncelleme öncesi 920'yi aratmıyor haaaa ...

sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar az önce güncelleme bitti. Ektralar ve bilgide LUMİA AMBER yazıyor güncelleme 200mb civarı data kullandı ambersiz geldi demiştiniz?

sebahattinART

sebahattinART

Üye
data sense için NSU'dan tekrar güncelledim valla :) milletin beklediği kadar da varmış harbiden:oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncelleme OTA'dan ne zaman gelicek bi haber var mı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bana Amber gelmedi ama önceki güncellemeden sonra bazı arkadaşlar şikayet edince dikkat ettim de bende de bir yavaşlama var önceden yok demiştim ama varmış

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar az önce güncelleme bitti. Ektralar ve bilgide LUMİA AMBER yazıyor güncelleme 200mb civarı data kullandı ambersiz geldi demiştiniz?

820 ler için amber gelmedi demedik. 820 lere amber geldi ama data sense olmadan geldi.

Üst Alt