Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
Valla dün akşam tam kuracaktım vazgeçtim yine :D Yarın servise vericem kasa değişimi için. Servisten gelsin artık o zamana OTA falan her şey gelmiş olur :D

hayırdır kasaya ne oldu abi çizik filan mı yoksa renk değişimi mi?

sekajmer

sekajmer

Üye
Amber gelmedi mi ? Oyun oynuyor bizimle

ÖEY

ÖEY

Üye

hayırdır kasaya ne oldu abi çizik filan mı yoksa renk değişimi mi?

Sorma ya, telefonu düşürdüm tam simkart girişinin olduğu köşeden. Köşesi ezildi ve simkart slotu kapanmıyor. Yarısı havada :D Ama çalışıyor o halde :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cümleten iyi pazarlar arkadaşlar. :) Eski otacı, yeni NSU cu olaraktan tavsiyem beklemeyin Kutun PC ye NSU yu, kabloyu takın zaten gerisini o yapıyo :D Beklemenin bi anlamı yok bu saatten sonra. Bende şu odaklama sorunundan tamamen kurtuldum. Amber sonrası sabah sabah telefonu baştan aşa inceledim. Herşey eksiksiz gelmiş. Hatasız çalışıyor. Kamera odaklaması mükemmel olmuş. Bekleyen arkadaşların bence bir an önce NSU ya başvurmalarını tavsiye ediyorum. Alın resim müzik video ve bilimum varsa notlarınızın yedeklerinizi. Basın NSU yu. :oke:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ay ne çektik be.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
sekajmer

sekajmer

Üye
Cümleten iyi pazarlar arkadaşlar. :) Eski otacı, yeni NSU cu olaraktan tavsiyem beklemeyin Kutun PC ye NSU yu, kabloyu takın zaten gerisini o yapıyo :D Beklemenin bi anlamı yok bu saatten sonra. Bende şu odaklama sorunundan tamamen kurtuldum. Amber sonrası sabah sabah telefonu baştan aşa inceledim. Herşey eksiksiz gelmiş. Hatasız çalışıyor. Kamera odaklaması mükemmel olmuş. Bekleyen arkadaşların bence bir an önce NSU ya başvurmalarını tavsiye ediyorum. Alın resim müzik video ve bilimum varsa notlarınızın yedeklerinizi. Basın NSU yu. :oke:

tatildeyim elimde imkan olsa otayıda beklemeyecektim basacaktım romu evime bir varayım amberi basacam şimdi ota geldi wifi arıyorum :D:D:D

hllsvrn

hllsvrn

Üye

İyi pazarlar, Amberin hayırlı olsun :D.. Merak ettiğim bir özellik var. Çağrı geldiği zaman telefonu çevirince sessize geçiyormuş. Denediniz mi? Birde renk paleti deniyordu bunun hakkında biraz bilgi istiyorum. Yani telefonda renk seçiminde özgürlük sağlanmış mı?

IVI-Elia

Üye
Sorma ya, telefonu düşürdüm tam simkart girişinin olduğu köşeden. Köşesi ezildi ve simkart slotu kapanmıyor. Yarısı havada :D Ama çalışıyor o halde :D

geçmiş olsun:( ben de sağ alt köşe ezildi.telefona Bi zararı yok görünmüyor fazla da değiştirsem mi bilmiyorum boşuna para vermek istemiyorum.Çunku biraz para biriktirdim ps4 için.Gerek yol dursun o da nazar boncuğu :D

ÖEY

ÖEY

Üye

geçmiş olsun:( ben de sağ alt köşe ezildi.telefona Bi zararı yok görünmüyor fazla da değiştirsem mi bilmiyorum boşuna para vermek istemiyorum.Çunku biraz para biriktirdim ps4 için.Gerek yol dursun o da nazar boncuğu :D

Valla benim simkart yuvası hasarlı olmasa eziklik belli olmuyor fazla ama maalesef simkart yüzünden tüm kasayı değiştirteceğim. Boşu boşuna şimdi bir hafta telefonu bekle. Neyse, senin hasar benimkisi gibi değil anladığım kadarıyla. Bence hiç elleme öyle dursun :D

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar bu nsu güncellemesinde telefonda yüklü olan oyun ve programlar da siliniyor mu.?
online olarak oynadığım iki oyun var ve wargamede 191. rütbedeyim bu rütbeye bir şey olacak diye otayı bekliyorum sabırla..
eğer bir şey olmuyorsa nsuyla güncellemeyi yapabilirim ;)
saygılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi pazarlar, Amberin hayırlı olsun :D.. Merak ettiğim bir özellik var. Çağrı geldiği zaman telefonu çevirince sessize geçiyormuş. Denediniz mi? Birde renk paleti deniyordu bunun hakkında biraz bilgi istiyorum. Yani telefonda renk seçiminde özgürlük sağlanmış mı?

evet flip to silence (ters çevirerek susturma) gayet başarılı bir şekilde calişiyor. Lumia Renk Profilleri sizi renkler konusunda özgur bırakıyor. Şöyle ki;Renk temaları icinden sectiginiz bir rengin tonunu Renk Profilleri ayarlarından geniş bir yelpazede ayarlayabiliyorsunuz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ali Kemal bu telefonu ters çevirip susturmak olayını nereden ayarlıyoruz ben bulamadım.cihazım L920

hllsvrn

hllsvrn

Üye
NSU'da gösterdiği yazılım versiyonu 3047.0000.1326.2003 - Budur değil mi arkadaşlar??

Lumia 920

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
NSU'da gösterdiği yazılım versiyonu 3047.0000.1326.2003 - Budur değil mi arkadaşlar??

Lumia 920

Eğer cihaz Turkcell Rom'lu ise evet o olması lazım.
Global Rom'da bir değişiklik olmadı yanılmıyorsam, Global Rom'lunun sonu 2001.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar ben şimdi telefonu dün aldım ve 1308,0001 sürümü var gücelleme yapmam gerekiyor ancak bu nsu ota güncellemeleri ne oluyor ben telden direk güncelleme yapsam ne olur nasıl yapmam gerekiyor biraz bilgi verirmisiniz acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar ben şimdi telefonu dün aldım ve 1308,0001 sürümü var gücelleme yapmam gerekiyor ancak bu nsu ota güncellemeleri ne oluyor ben telden direk güncelleme yapsam ne olur nasıl yapmam gerekiyor biraz bilgi verirmisiniz acaba

Bilgisayarınıza şuradan indireceğiniz uygulamayı kurun.

(Eğer indirme sitesini açamıyorsanız DNS adreslerinizi 193.140.100.210 ve 193.140.100.215 olarak ayarlayın).

İndirip kurduktan sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
Uygulama telefonunuzu bulacak ve yüklenebilir durumda olan en son güncellemeyi gösterecektir.
"Güncelle" butonuna basarak telefonunuzu en son yazılıma yükseltebilirsiniz.

Kolay gelsin.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Bilgisayarınıza şuradan indireceğiniz uygulamayı kurun.

(Eğer indirme sitesini açamıyorsanız DNS adreslerinizi 193.140.100.210 ve 193.140.100.215 olarak ayarlayın).

İndirip kurduktan sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
Uygulama telefonunuzu bulacak ve yüklenebilir durumda olan en son güncellemeyi gösterecektir.
"Güncelle" butonuna basarak telefonunuzu en son yazılıma yükseltebilirsiniz.

Kolay gelsin.
yardımların için teşekkürler ilk olarak link girmiyor bu yaptıgım güncelleme nsu oluyor degilmi ben telden direk güncelleme ota oluyor galiba ben ota beklemyi düşünüyorumda eğer düşündüğüm gibiyse

Üst Alt