abiler abimin telefonda birkez %100 doldu sorna birdaha doluyor neden sizce ?şimdi baktım yazılım güncellemesi 3002 die gözüküyo bende amber yazılımı dio . otacılarda neden öyle oldu anlamadım sitesinde amber yyayınlandı dio
Lumia 820 Country variant 3047.0000.1328.3001 Available
bende var bu nasıl oldu pekiYanlış alarm değil. 820'de sadece Data Sense eksik.

Yanlış alarm değil. 820'de sadece Data Sense eksik.

türkler bozdu kesinguncelleme eksik verildi galiba arkadaslar yada sistem karıştı![]()

ah bizler ahtürkler bozdu kesin![]()
ama neden böyle bi sistemde karışıklık olduki basın nokia nın binasını yürüyün gidiyoz 
aynen hocam çünkü nsu daki güncellemenin sonu 3002 burda gelen ise 3001 ve sizin kiside aynı ondan güncel diyorArkadaşlar bakın olayı kendimce bir özetlemek istiyorum bende kontrol ettim ve güncel dedi telefonunuz. Geçenlerde 820 ye nsu dan güncelledim ve güncellediğim sürüm 3001 di ama ben güncelledikten sonra 3002 geldi ben onu dedim bi daha flaş atmim otadan güncellerim demiştim ama bu gün gelen şu güncellemeyi görmedi telefonunuz güncel diyor. Data sensim yok. Sanırım almak için nsu yu kullanacağız.
yedeklenen verileri tekrar yüklüyordurabiler abimin telefonda birkez %100 doldu sorna birdaha doluyor neden sizce ?
3047.0000.1328.3001Valla Nokia batırdı iyice nsu dan gelen 3002 otadan gelen 3001 mi yani yada telefonlarda güncelleme olabilmesi için son dört değilde ondan önceki dört hanenin farklı olması lazım peki 820 yi otadan güncelleyenlerin son haneleri kaç?
arkadaşlar şuan yüklediniz güncelleme telefonun sesli konuşma var ya ona dil desteği geldi konu açmıştım kimse tınlamamıştı. sanırım bu o güncelleme
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/nokia-lumia-820-guncelleme-geldi-821083.html