evet şu dkdan sonra 920ciler için ota beklemek tam bir işkence, basın nsu'yu arkanızdayım
ama biz 820ciler sırf data sence için nsu basmayız ota için direnmeye devam ederiz
evet şu dkdan sonra 920ciler için ota beklemek tam bir işkence, basın nsu'yu arkanızdayım
ama biz 820ciler sırf data sence için nsu basmayız ota için direnmeye devam ederiz
Aynen öyle. Nsu dan güncelleme yaptım 1 gün sonra nsu ya data sensi halini koydular. Uyuz oldum. Bide otaya da en son halini değil benim yüklediğim data sense siz halini koydular dalga geçer gibi
Arkadaşlar teşekkürler ne zamandır uygulamaları indiriyor çift tıklama güzel saat de gelmiş radio yu göremedim acaba indirilenlerin arasındamı onuda bilmiyorum birde dokunma menüsünde sanıyorum göz atma var o ne anlama geliyor biliyormusunuz
son onsekiz uygulama yüklenirken şuan ilgilenmeniz gerekiyor ben çocuk gibi ilgileniyorum fakat yüklemeye başlamadı acaba yoğunluktan olabilirmi ?
Arkadaşlar teşekkürler ne zamandır uygulamaları indiriyor çift tıklama güzel saat de gelmiş radio yu göremedim acaba indirilenlerin arasındamı onuda bilmiyorum birde dokunma menüsünde sanıyorum göz atma var o ne anlama geliyor biliyormusunuz
son onsekiz uygulama yüklenirken şuan ilgilenmeniz gerekiyor ben çocuk gibi ilgileniyorum fakat yüklemeye başlamadı acaba yoğunluktan olabilirmi ?
"Göz Atma" özelliği elinizi telefonun üstüne yaklaştırdığınızda saatin görünür olmasını sağlıyor.
Göz atma açıkken saat ekranda 15 saniye görünür ve kapanır. Sonra elinizi ekranın üzerinden geçirdiğinizde tekrar görünür olur.
İlgilenmeniz gerekiyor yazanları üzerine basılı tutup iptal edebilirsin.
Onların çoğunluğu mağazada direk erişilmeyen Nokia'ya özel uygulamalar, bir kısmı ise beta iken sonradan final sürüme geçerek yeri ve konumu değişen oyun ve uygulamalar.
Sıkıntı yok, everything is OK
Nokianın destek hattı kadar yalancı bir hizmet görmedim diyorlar ki güncellemeyi vermişler ama ürünlere göre farklılık olduğu için özellikler aktif olmuyormuş sıra sıra aktif olacakmış.Dedim siz gdr2 verdiniz diye yok biz amber verdik diyor bunları nereye şikayet edebiliriz resmen halan söyledi adam.
sanırım gdr2'yi yükleyenler hiç fark etmedi ama lumia925'de kullandığım kadarıyla ie10 bazı geliştirmeler içeriyor. Benim en çok dikkatimi çekense sekme veya uygulama geçişi yapınca sayfalara geri dönünce tekrar yükleme yapıyordu bu hata düzeltilmiş.