dilmenibrahim
Üye
2003'te datasense mevcut dostum, yayınlandığında alt sürüme sahip cihazlar güncellemeyi OTA olarak alacaklardır.
Öyle zaten başlamış deniyor. Sitelerinde de mevcut yazıyor ancak OTA'ya gönderdikleri aslında amber değil. Yani gönderdik deyip farklı bir şey göndermişler. Ben NSU ile olan savaşı kaybedip güncelleyeceğim bugün NSU'dan. Bu gece 2'ye kadar yeni güncelleme geldi geldi gelmedi elveda OTA GDR3'e kadar...Nokia ya güncelleme ile ilgili e-mail gönderdim cevap şu
Nokia Lumia'lar için Amber güncellemesi yayınlanmaya başlamıştır. Nokia Lumia 920 için en son yazılım sürümü Lumia Amber'dır. (3047.0000.1326.20xx) Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> telefon güncellemesi'ne dokunarak, telefonunuzun güncellemelerini kontrol ediniz.
Teşekkürler.
Kendine bu zulmü etme gel NSU'dan güncelleBen güncellemeyi OTA'dan beklemeye devam ediyorum
Aynen. Bir de 920 var bende. Bu Data Sense vardır değil mi?Telefona Fazla Uygulama Oyun Yüklemeyenler Boşa bekliyor OTA yıAynı Güncelleme Sonuçta.NSU ile Daha temiz bi kurulum olur.
Kendine bu zulmü etme gel NSU'dan güncelle
Hiçbir alakası yok en iyisi güncellemek. Kimseden bu sorunu duymadım ilk senden duyuyorum. O mikrafon zaten çalışmıyordur. Siz o zaman sabırlı bekleyişinize devam eden. Çarklarda kalma gibi bir sorunu da biliyorsunuzdur inşallah.güncelleyenler de birin de mikrofon çalışmıyo diğerinde başka bi sorunen iyisi beklemek
güncelleyenler de birin de mikrofon çalışmıyo diğerinde başka bi sorunen iyisi beklemek
bende ota yı beklemim diyorum çok uzun süreceğini falan okudum karmaşık bilgiler var nette ama nasıl amber yapacam kafam karıştı doğrusu ncs nsu vs
Aynen. Bir de 920 var bende. Bu Data Sense vardır değil mi?
Tarif edin o zaman bizde yapalım şu NSU dan güncelleme işini
güncelleyenler de birin de mikrofon çalışmıyo diğerinde başka bi sorunen iyisi beklemek
Özgür sağol yüklerim yarın yedekliyeceğim bir şey yok eğer resim ve video ise müziklerde pc de var rehber kendi geliyor dimi hesaplar silinmiyor dimi
Tabiki rehber direk olarak MS hesabında kayıtlı, sıfırlasanda telefonda çökse hiçbir şey olmaz rehbere
OTA'nın ne zaman gelceği konusunda bilgi var mı ?
Her ne olursa olsun telefonlara dağıtmak her zaman uzun süren bir iştir. Böyle isyan ediyorsunuz ama haksızsınız. Android telefonlarda daha rezalet bu kimse telefonu bile beklemiyor ki kızıyorsunuz yapmayın.Abi ne gelmez ambermiş ya Eylül ayına girecez Ula Kızım doğacak amber gelene kadarallahtan kız 10 güne kadar doğuyor da amber mamber diye dolanmıyorum ne gelmez güncelleme imiş arkadaş harbiden pişmanlık duymaya başladım ( not telefondan çok ama çok memnun biriyim gerek performans gerek sağlamlık gerek yaptığı işler ) ama bu güncelleme olayına harbi harbi kıl oldum nedir abi bu artık birşeyler yapmak gerek eylem falanmı yapsak acaba? varmısınız Taksime elimize Microsoft ve Nokia Güncelleme Rezilliğine son ver Yoksa biz sana son vereceğiz yazılı pankartlar ile vallaha gelirim nedir abi bizim bu çektiğimiz ağustos diye resmi duyuru yaptılar ula dünyanın hepsi güncelledi telefonu bir biz kaldık hayır nokia türkiye facebook sayfasına admin amber ne oldu her nokia sayfası amberden bahsediyor siz tutmuş 3310 resimleri paylaşıyorsunuz diye yazdım şak adam çaktıya la banı aynını türkcellde yaptı çekmiyor mecidiyeköyde baz istasyonu istiyorum dedim onlarda banladı bende aradım müşteri hizmetlerini dedim böle böle aylık 72 tl para ödüyorum faturalıyım böle dedim banladınız ş..sizler dedim kapatın hatlarımı iptal edin dedim sırf bundanmı dedi evet dedim ne demek ya dedim size çekmiyor dedikse yalanmı dedik gelin deneyin dedim banladınız doğru söyleyince dedim ve gidip timden hattı iptal ettirdim geçtim vodafoneye abi müşteri haklıdır boykotsa boykot zaten bu sene nokianın başına çok bela oldum versinler artık şu güncellemeyi millete mecburmuyum abi ben NSU ile güncellemeye ben müşteriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?