suyunsesi
Üye
Sevgili OTA bekleyen, direnen yoldaşlarım. Bu güne kadar sizlerle birlikte OTA beklemek benim için şerefti. Kimi zaman GDR2 ile birlikte sevindik, ama kimi zaman yarım gelen güncellemelerle de birlikte üzüldük. Birlikte Amber bekledik, birlikte heyecan yaptık, birlikte yorum yaptık. Direndik, direndik. Şu an itibari ile sizlere hoşçakalın demek ve yanınızdan ayrılmak, OTA cılığı bırakıp, NSU ya yönelmek istiyorum. Sizlerle birlikte OTA beklemek çok güzeldi.
An itibariyle bilgisayarımın diğer diskine Windows 7 ve NSU 3... kurmuş bulunmaktayım. Cep telefonumu da bağladım. Bir sonraki GDR3 te tekrar OTA beklemek üzere diyor ve NSU startımı veriyorum
Yapma bunu yapmaKendimi zor tutuyorum zaten Arkadaşımda şirket telefonu olarak l920 var ve adam nsu dan amber çaktı telefona. Bir tomar foto gönderdi utanmadan bir de bana nispet yapmak için
Arkadaşlar benim aklıma takılan bişey var. Şu malum 925deki bildirim ışığı vardı ya logo yanıp yanıp sönüyordu. Ben onu bekliyordum ya belki amberle gelir diye. Bunla ilgili bilgisi olan var mı ?
keşke bizimde çakabileceğimiz bir Amberimiz olsaydıCumhur'u beklemeye karar verdimO gelsin duruma göre Amber'ı çakabilirim telefona
Guncelleştime yapınca bir sorun meydana geldi bu olay bir daha olursa videosunu çekip paylaşacağım ,
Olay su kilit ekranı %10u kesintili kilit ekranı fotoğrafı oluyor ve diğer kesim siyah kişiyi kapa aç yapınca düzeldi başıma 2 kez geldi...
tamamen katılıyorumGerçek şuki Android ve ios her zaman 1 adım önde.Asphalt8 Çıktı niye ilk onlara geldi niye wphone gelmedi.Adamlar bu sistemi sevmediler.Microsoft ve Nokia Güncelleme vermiyor uygulama vermiyor ve müşterilerini telefondan soğutuyorlar.
benimde öyle Bi ara çok düşürdüm sert bir şekilde ondan sonra oldu.En güncel konu burası diye buraya yazayım dedim. 720'de kameranın etrafındaki çerçevenin boyası kalkmış sizce bu neden olabilir ?
Valla ben uzun zamandır bekliyordum ancak bir heyecanı kalmadığı için amber gelmesini bekliyorum . Hala bir şey guncellemedim . Bir eksiklik hissetmiyorum oda ayrı . İlk kez birşey için sabrediyim dedim ve ediyorum da arkadaş buda pişmanlık seviyesine getiriyor ya
Cumhur'u beklemeye karar verdimO gelsin duruma göre Amber'ı çakabilirim telefona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?