recep288 Üye Eline yuzune bulastirdi desenize nokia Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express
Whykardesim Üye ÖEY' Alıntı: Bence dün akşam gelen gdr2 değildi. Başka bir şeydi o, bambaşka bir şey Genişletmek için tıkla ... Onu boşverelim de Hala güncelleme gelmedi
ÖEY' Alıntı: Bence dün akşam gelen gdr2 değildi. Başka bir şeydi o, bambaşka bir şey Genişletmek için tıkla ... Onu boşverelim de Hala güncelleme gelmedi
Whykardesim Üye dakamon' Alıntı: Bu nokianın işi gücü yalan dolan Genişletmek için tıkla ... Hani gelmezdi geldi beyler :P
dakamon' Alıntı: Bu nokianın işi gücü yalan dolan Genişletmek için tıkla ... Hani gelmezdi geldi beyler :P
dakamon Üye Whykardesim' Alıntı: Hani gelmezdi geldi beyler :P Genişletmek için tıkla ... Nokianın yalancılığıda kullanıcılara bulaşıyor hafiften :P
Whykardesim' Alıntı: Hani gelmezdi geldi beyler :P Genişletmek için tıkla ... Nokianın yalancılığıda kullanıcılara bulaşıyor hafiften :P
OttomaN TigeR Üye dakamon' Alıntı: Nokianın yalancılığıda kullanıcılara bulaşıyor hafiften :P Genişletmek için tıkla ...
dakamon' Alıntı: Nokianın yalancılığıda kullanıcılara bulaşıyor hafiften :P Genişletmek için tıkla ...
Whykardesim Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bizi yanlış yola sevkediyor yapıcak bişey yok az heyecan katmak gerek
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bizi yanlış yola sevkediyor yapıcak bişey yok az heyecan katmak gerek
OttomaN TigeR Üye Whykardesim' Alıntı: Bizi yanlış yola sevkediyor yapıcak bişey yok az heyecan katmak gerek Genişletmek için tıkla ... Elbette
Whykardesim' Alıntı: Bizi yanlış yola sevkediyor yapıcak bişey yok az heyecan katmak gerek Genişletmek için tıkla ... Elbette
Serhanas35 Üye tekrar bugün güncedlleme geldimi yakında deyince bide ne zaman gerliyo 1hafta falanmı ?
sebahattinART Üye ne güzel NSU'dan güncelleyecektim bugün. Bir gün daha bekleyim dedimde gelecek gibi değil.
Whykardesim Üye dakamon' Alıntı: Üzüm üzüme baka baka kararız derler beyler..... Genişletmek için tıkla ... Siyah üzüm ile beyaz üzümü yanyana koydum hala değişen bişey yok demek ki zaman gerekiyor
dakamon' Alıntı: Üzüm üzüme baka baka kararız derler beyler..... Genişletmek için tıkla ... Siyah üzüm ile beyaz üzümü yanyana koydum hala değişen bişey yok demek ki zaman gerekiyor