Arkadaslar Nokia Maps'a biz katkıda bulanamıyor muyuz? Samsun'da taşınan bir hastane var ve bir çok haritada görünmüyor, taşınalı üzerinden bayağı süre geçti.. Bir de Hastane yani önemli.. Ben ekleyemiyor muyum haritaya? Hani en azından onay verilmesi için bir yere göndersek..
Arkadaslar Nokia Maps'a biz katkıda bulanamıyor muyuz? Samsun'da taşınan bir hastane var ve bir çok haritada görünmüyor, taşınalı üzerinden bayağı süre geçti.. Bir de Hastane yani önemli.. Ben ekleyemiyor muyum haritaya? Hani en azından onay verilmesi için bir yere göndersek..
Maalesef sen kendin düzeltemiyorsun bunu ancak harita güncellemesi ile yapabilirler. Sen yine de hatalı yeri; kılavuzlardan/harita raporla'yı kullanarak geri bildirim yap.Arkadaslar Nokia Maps'a biz katkıda bulanamıyor muyuz? Samsun'da taşınan bir hastane var ve bir çok haritada görünmüyor, taşınalı üzerinden bayağı süre geçti.. Bir de Hastane yani önemli.. Ben ekleyemiyor muyum haritaya? Hani en azından onay verilmesi için bir yere göndersek..
sen küçücük hastaneden bahsediyorsun bizim belde yok 1200 kişilik 200 hanelik çevredeki bütün köyler var bizim beld onların iki katı orası yok
Peki arkadaşlar bu bu program diğere modellere gilirmi ovi maps 30,4,2011 son sürüm yayınlandı
versiyon 0,2,46,103 mü acaba merak ettim Diğer nokia modellerinde bu programamı geçecekler
yoksa N8 gibi modeller Ovi maps la devammı edecek son güncellemede bumu daha çıkmadımı acaba
Gerçi ben L920 alacam ama N8 imi eşime verecemde
Ok anladım acaba güncelleme gelirmi bilemiyorum
ovi maps yok artık symbian telefonlarda da sadece haritalar yazıyor bununla aynı olması lazım sürüş uygulaması. Ovi tarih oldu yok artık öyle bişey.