Lumia 920 Teknik Servise Göndereceeğiim ACİLL Yardımınızı Bekliyorum!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Teknik Servise Göndereceeğiim ACİLL Yardımınızı Bekliyorum!!!!!
Sol üst kasa gıcırdıyor ve gevşemiş.Ekran çerçevesinin kenarları gıcırdıyor.Arka kasanın kendiliğinden rengi soluyor.Şarj olurken ele alınamayacak şekilde çok ısınıyor kasa ve ekran.Parmağımı bir noktada tuttuğumda ekran titremesi oluşuyor.Tuş kilidi yerinden oynuyor.Titreşim değişik ses çıkarıyor.Şarj Soketinden Şarj Cihazını çıkarttığımda zor çıkıyor ve takılıyor.Ön kamera toz alıyor izole edilsin.Genel iç ve dış bakım temizliği yapılsın.
Bu sorunlar garanti kapsamına giriyor mu
teleserviceye göndreceğim telefonu istanbula.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek olan yok mu

ÖEY

ÖEY

Üye
Dünkü yazdıklarımız silinmiş ama söylediklerimiz geçerli kardeşim ;)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
valla kardeşim gönder sorunları hallederler inşallah. ama bazı sorunlar solma tuşun oynaması gibi şeylere bahane bulabilirler belki müşteri kaynaklı diye düşünüyorum. sen gönder ama bunlar bende olsa takıntı olurdu bende ve eninde sonunda gönderirdim herhalde :D

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
ÖEY

ÖEY

Üye
Ara derken kargoyla onların merkezine göndereceğin için prosedürleri var mı? Varsa neler ben bilmediğim için ara dedim. Mesela kargoyu onlar mı karşılıyor v.b. ;)

respection123

Üye
2. El Malum :(

tgoksen1

Üye
Sen ikinci alan değil misin ? Bence ben hıçbır tekonolojık urunu 2.el almam yanlış yapmışsın.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gönder eğer garantin varsa

skynet

Üye
İnan 620 sıfır 920 2.'ci el olsun ve fiyatları da aynı olsun düşünmeden 620'yi seçerim :cool: O derece nefret ederim 2.'ci el cihazlardan o_O

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
garantisi devam ediyorsa anlaşmalı kargo ile yollayabilirsiniz ücret almıyorlar direk teleserviceye yollayın kvk ya giderse onlarda teleserviceye yolluyor zaman alıyor

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
1 yıllık garantisi devam ediyor.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
920 kullananlar sizde de aynı sorunlar var mı?

Üst Alt