lumia 920 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 şarj sorunu
Slm geçen gün telefonu sıfırladım ve bir kaç gün sonra şarjı %20 iken kapattım 2saat kadar kapalı kaldı açtığım da şarj %50 civarında dolmuştu sıfırlamadan önce böyle bir şey yoktu sebebini bilen var mı arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
enteresan. Kendi kendine şarj mı arttı. Eger oyleyse sistemin batarya yonetim algoritmasinda sorun vardir. Ve %30'luk bir artiş demek bu cihazlarin iki gun şarj kullanmasi demektir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ya da abi sistem bataryayı yanlış hesaplamıştır , kapatım açınca sistem daha stabil duruma gelip düzgün hesaplamıştır .

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Ya da abi sistem bataryayı yanlış hesaplamıştır , kapatım açınca sistem daha stabil duruma gelip düzgün hesaplamıştır .

katılıyorum bazen banada oluyor. her telefonda olduğu gibi kapatıp açınca telefon nefes alıyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:allalla: çok ilginç.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Evet çok ilginç son sıfırlama da 3 saat kadar çarklar döndü normalde 5-10 dk de hallederdi sonrada bu sorun çıktı iki uç defa denedim aynı şarj seviyesi yükseliyor ve şarj da iki uç saat kadar az gitmeye başladı sıfırlamadan kaynaklı bir sorun olabilirmi sizce

- - - Eklendi - - -

katılıyorum bazen banada oluyor. her telefonda olduğu gibi kapatıp açınca telefon nefes alıyor :)

tamam kapatıp açınca nefes alıyor 5110 kardan beri öyle bu durum a ma %30 artış bir sorun mu avantajmı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet çok ilginç son sıfırlama da 3 saat kadar çarklar döndü normalde 5-10 dk de hallederdi sonrada bu sorun çıktı iki uç defa denedim aynı şarj seviyesi yükseliyor ve şarj da iki uç saat kadar az gitmeye başladı sıfırlamadan kaynaklı bir sorun olabilirmi sizce
Normalde sıfırlama süresi 10 ila 20 dakika arasında gerçekleşmesi gerekirken bu süre bazen ben dahil bir çok kişide şarj bitene kadar devam etti. Aslında bu sıkıntıya sıfırlamanın etkisi olmuş mudur bundan pek emin değilim, bu yüzden sana önerim en yakın servis noktasından yazılımı tekrar yükletmen olacaktır. Eğer bu durum çok canını sıkmayacaksa Amber güncellemesini bekle derim...

My-sQLL

My-sQLL

Üye

- - - Eklendi - - -

tamam kapatıp açınca nefes alıyor 5110 kardan beri öyle bu durum a ma %30 artış bir sorun mu avantajmı

Hep böyle yapıyorsa bi sorun olabilir ama bir iki defa böyle olmuşsa pek aldırış etmeyin.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
Yok hep değil aslında tlf nu kapatmam iki defa kapattım yaptı yine yaparmı bilmem :P: ottoman tiggerin dediği gibi amber i bekleyelim bakalım

Dtn

Üye
Farkeden olmuştur, şarjı bitti diye kapandıktan sonra bikaç saat geçince açılabiliyor telefon. Bir iki dışarıdayen geldi başıma, ekstra yarım saat 1 saat sağlıyor neredeyse :bilmm güzel bence, ama bu şarjı tam bitmeden kapandığı anlamına mı geliyor acaba, gerçi ilk açmaya çalışınca açılmıyor bekleyince oluyor...

serkan410

serkan410

Üye
aynı sorun bendede var telefonu kapatıp açınça şarj değişiyor bazen yüksek gösteriyor bazende düşük anlamadım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
adam %30 diyorya baya farketmiş sende biz hiç o kadar denemedik ama çogu kişide var yani normal bir

Üst Alt