Lumia 920 & Samsung Galaxy s3 arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 & Samsung Galaxy s3 arasında kaldım
evet arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım.
oyun kolik değlim sosyal ağ müzik kamera stabil olması yeterli max 1.400 küsür zaten lumia da o fiyatta napıyım sizce?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yani ''yun kolik değlim sosyal ağ müzik kamera stabil olması yeterli'' dedin ya, kesinlikle lumia 920 al. herkez s3 ile lumia 920 arasında kalır, ama herkezde sana lumia 920 al der. benden sonraki yorumları oku bak :D (biri inadıma s3 yazarsa bittim:D)

neysede kesinlikle lumia 920 öneririm şiddetle

ANIL

ANIL

Admin
Lumia 925 almanı öneririm. 16 gb modeli 1399:tl: :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun ve uygulama kullanmıyorsan ve sosyal ağda pek takılmıyorsan lumia 925 al 1 hafta sonra çıkıyor diye biliyorum

Türe

Türe

Üye
Oyun & Uygulama ihtiyacın yoksa 925 daha iyi olur. Kamerası çok iyi başta.

foreverthe

foreverthe

Üye
al kardeşim senin işlerini rahatlıkla görür bu :)

caglar b

caglar b

Üye
ikisinide boşver nexus 4 al

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Lumia 925 al hem çok zarif ve kibar.

kerem28yuksel

Üye
oyun için alacaksan s3 al

ama kamera iyi olsun stabil olsun web olsun müzik olsun diosan lumia ayrıca lumi cok daha zarif :oke: ama yakında gameloft tüm oyunlarının iphone android ve windows phone ile aynı anda cıkaracklar

marazruno123

Üye
Lumia serisi genel olarak daha iyi yalnız ağırlık sorun yapmazsa lumia al

elitetr

Üye
920 istediklerine en iyi cevap verebilecek bir cihaz. Ancak 925ide düşünebilirsin 2side aynı ancak birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları var. Bu durumda 2si arasından sana uyanı tercih et, sonuçta 2sindende pişman olmazsın
Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
valla 920 kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla öneririm. Hatta 820nin bile gideri var ama pureview olayı 920 yi uçuruyor. Facebook ve foursquare dışında bildirim sıkıntısı olan yok. S3 de güzel telefon fakat 920ye göre sistemi hantal kalıyor. Oyun da önceliğin değil madem git al 920 derim. Tabi 925in tipine de aşık oldum. Piyasadaki bütün Telefonlardan çok daha hoş bir tipi var.

Türe

Türe

Üye
Fiyati da gayet uygunmus bu arada. :hmmm

.caner.

.caner.

Üye
yani ''yun kolik değlim sosyal ağ müzik kamera stabil olması yeterli'' dedin ya, kesinlikle lumia 920 al. herkez s3 ile lumia 920 arasında kalır, ama herkezde sana lumia 920 al der. benden sonraki yorumları oku bak :D (biri inadıma s3 yazarsa bittim:D)

neysede kesinlikle lumia 920 öneririm şiddetle

S3 al :D

Lumia 925 iyidir :oke:

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
lumialar cok dandik internetten muzik indiremiyorsun bildigim kadariyla anca online dinlersin , menusude cok karisik , sakin alma

tapatalk

tapatalk

Üye
sosyal ağ için alıyosan lumia almada ne alırsan al. o sistemin bildirim sistemi sıfırdan yenilenmeden bişey bekleme sosyal ağlardan.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sosyal ağ - müzik - kamera - stabilite

Sen Nokia Lumia 920 istiyorsun.

- - - Eklendi - - -

lumialar cok dandik internetten muzik indiremiyorsun bildigim kadariyla anca online dinlersin , menusude cok karisik , sakin alma

Üst Alt