Lumia 920 Resmi Olarak Çıktı (GÜNCEL)

Placebo-

Üye
Bilmeden konuşmayın. Radyo var nasıl yok?

Konu Sahibi
radyo nolcak olsada olmasada değişen yok. Çok isteyenler radyo programlarından dinlersiniz.

- - - Eklendi - - -

Bilmeden konuşmayın. Radyo var nasıl yok?

kardeş kulaklığı takıp direk dinlenen radyo yok ama uygulaması vardır

radyo benim takoz n73 te bile var öyle bir telefon yapacan radyoyu unutacn hem radyo olmasada olur ki müzik dinleyeceksen müzik çaları kullan

Placebo-

Üye
radyo nolcak olsada olmasada değişen yok. Çok isteyenler radyo programlarından dinlersiniz.

- - - Eklendi - - -

kardeş kulaklığı takıp direk dinlenen radyo yok ama uygulaması vardır

Turkcell'in sattığı cihazlarda gömülü olarak gelen radyo var.

Placebo-

Üye
o sonradan yüklemedir.
Yoksa orijinalmı

Sonradan yüklemedir ve internet isiyorur bence. Ama bu cihazı internet paketsiz kullanmak mümkün değil zaten. Live tile'lardan bazıları (hava durumu, haber) internet istiyor güncelleme için.

asigsasi

Üye
benim demek istedigim radyo gibi ufak tefek özellikleri niçin koymuyorsun bu kadar zormu ilerde cıkaracagı yazılımla fp2 gibi özellik kısıtlamasın

Placebo-

Üye
benim demek istedigim radyo gibi ufak tefek özellikleri niçin koymuyorsun bu kadar zormu ilerde cıkaracagı yazılımla fp2 gibi özellik kısıtlamasın

Bu tür uygulamaları wp'de nokia değil, microsoft koyuyor malesef.

Konu Sahibi

Sonradan yüklemedir ve internet isiyorur bence. Ama bu cihazı internet paketsiz kullanmak mümkün değil zaten. Live tile'lardan bazıları (hava durumu, haber) internet istiyor güncelleme için.

tmm işte o orijinal değil

asigsasi

Üye
neyse bu kadar eleştiri yeter

Placebo-

Üye
Hayır yaptıramıyor. Microsoft'un katı kuralları var. Sağ olsun ios gibi kapalı bir sistemyapmış. Yani microsoft ne derse onu yapıyor nokia ve htc. Ama nokia'ya özel ayrıcalıklar var.

evetama bence o telefon için radyo gereksiz yani çok dinlemek istiyorsan netten indir ya da şarkıyı indir başka yolu yok

Radyo dinlemek sadece sarki mi oluyor?lutfen mantikli konusalim.ayrica internet olmadigi zaman nasil dinleyeceksin

asigsasi

Üye
inşallah öyledir ben eğer tutulur sa lumia 1001 i bekleyeceğim

Yalnız sistemin kapalı olması cihazın hızını etkiliyor gerçekten

aleranol

Üye
Not2nin yanina bi lumia 920 lazım aslında.