Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 msn
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 msn
arkadaşlar lumia 920 de görüntü lü sohbet nasıl yapıyoruz lütfen cevap verirmisin
komando04
Üye
biber ve tango ile yapılıyor bir tane daha var dı unuttum şebeke üzerinden görüntülü görüşme henüz gelmedi
ecel54
Üye
msn kullanmadığım için bilmiyorum ama yok gqliba. Görüntülü görüşme için tango,skype gibi uygulamaları kullanabilirsin.
gkcll
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bizim arkadaş alacak mış da msn den görüntü lü sohbet olmuyor mu yani,
ecel54
Üye
msn skeype'ye taşınmıyormuydu
Ekşi Erik
Üye
Msn mi kaldı demek istiyorum. Mis gibi skype var.
papakudioflu
Admin
Microsoft msn servisini kapatıp skype'a taşıyor. Bunun dışında biber,tango gibi uygulamaları kullanabilirsiniz.
gkcll
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için sağolun ben var diyorum o iddia ediyor karşılaştırmalarda görüntü lü sohbet lumia da var s3 gibi modellerde yok geçiyor
bu arada lumia 920 yi elektronik marketlerde bekleyen lar ocak 8de alabilir ler dün media markta sordum ocak 8 de geliyor muş
Windows 8´li telefonlara viber´in beta sürümü var, yani görüntülü ve sesli konusmasi yok, tango desen daha cikmadi, simdilik sadece skype ile yetinmek gerekiyor
Windows 8´li telefonlara viber´in beta sürümü var, yani görüntülü ve sesli konusmasi yok, tango desen daha cikmadi, simdilik sadece skype ile yetinmek gerekiyor
Lumia 920 ile Skype, Tango ve Viber üzerinden görüntülü görüşme ve mesajlaşma hizmetinden faydalanabilirsiniz.. Zaten bilindiği üzere; Live Messenger artık tarih oluyor ve bütün msn ve microsoft hesapları Skype altında birleşim sağlayacak..