Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Karşılıklı sistemler hakkındaki fikirlerimizi aşağılamadan, saygı çerçevesinde söylersek bir sorun çıkmaz arkadaşlar.
Birileri bir diğer sistem yada telefon hakkında kötüleyici, aşağılayıcı yorum yapınca o sistemi veya telefonu kullananlara cevap hakkı doğar. Bunun sonu gelmez.

Kullanmadığınız sistem veya telefonları eleştirirken; sınırlarımızı iyi çizerek seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim.

"Bence şurası eksik, bence şöyle, bence böyle. Yada şöyle olsa daha iyi olurdu. Şu olsaydı kullanırdım" şeklindeki ifade ve eleştiriler daha yapıcı olur ve konunun tartışmaya dönüşmesinin önüne geçilir.

Gerek bu bölümde gerekse forum genelinde; bu tip tavsiye ve karşılaştırma konularında bundan sonraki mesajlarınızda böyle davranırsanız daha olumlu sonuçlar alırsınız.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar özür dilerim. Arkadaşa cevap verme derken karşılıklı konuşmaya getirdik. Bence arkadaşım git Lumia 920 yi incele. Vodafone un internet sitesinden de iPhone 4S i veya iPhone 5 varsa iPhone 5 i incele. iPhone 5 in hızını da düşünme. Çok hızlı bir telefon.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar yönetici arkadaşımız konuya üç kere uyarı mesajı yazmasına rağmen karşılıklı tartışmaya devam ediyorsunuz. Mesajlar silindi devamı halinde ceza almanız kaçınılmaz olucak. Lütfen konu ya devam ediniz amaç yardımcı olmak sistemleri yarıştırıp tartışmak değil. İyi forumlar:oke:

Toros542

Toros542

Üye
Ooooo masallah konu nerden nerelere gelmis.arkadaslar alt tarafi 2 tane cihaz hakkinda yorum yapacaksiniz.olumlu yada olumsuz.maksat konuyu acan arkadasa bu 2 cihaz hakkinda elimizden geldigi kadariyla yardimci olabilmek.herkes bilgilerini düşüncelerini mümkün olabildiğince kırıcı olmadan yapsa daha uygun olmaz mi?

Türe

Türe

Üye
Ooooo masallah konu nerden nerelere gelmis.arkadaslar alt tarafi 2 tane cihaz hakkinda yorum yapacaksiniz.olumlu yada olumsuz.maksat konuyu acan arkadasa bu 2 cihaz hakkinda elimizden geldigi kadariyla yardimci olabilmek.herkes bilgilerini düşüncelerini mümkün olabildiğince kırıcı olmadan yapsa daha uygun olmaz mi?

:good:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Yani alt tarafı bir telefon yüzünden kalp kırıyorsunuz. Ayrıca konuyu buraya açarsanız iPhone 5'i önereceklerin sayısı daha düşük olur. Alacak arkadaş içinse beklentilerine göre seç ve hangisini beğeniyorsan onu al. Sana şimdiden hayırlı olsun.

derp856

derp856

Üye
bence nokia lumia 920 daha iyi bir telefon ama sen yok ben daha çok uyguluma isterim dersen iphone al. tabii ki şöyle bir şey de var telefonu çıkarınca millete hava atmak istiyorsan rengiyle büyüklüğüyle lumia al. bide bazı yerlerde telefon çok ağır diyorlar lumia 920 ye. bence bir problem yok ağırlığında telefonu tutunca telefonu hissetmelisin ciddi bir alet olduğunu anlamalısın. iphone 5 çok hafif ne öyle ya o? kuş tüyü gibi :D

Türe

Türe

Üye
bence nokia lumia 920 daha iyi bir telefon ama sen yok ben daha çok uyguluma isterim dersen iphone al. tabii ki şöyle bir şey de var telefonu çıkarınca millete hava atmak istiyorsan rengiyle büyüklüğüyle lumia al. bide bazı yerlerde telefon çok ağır diyorlar lumia 920 ye. bence bir problem yok ağırlığında telefonu tutunca telefonu hissetmelisin ciddi bir alet olduğunu anlamalısın. iphone 5 çok hafif ne öyle ya o? kuş tüyü gibi :D

:ehe

Samet.25

iphone 5 diyorum. lumia ile kiyaslanmasida sacma lumia cikali ne kadar oldu sanki

kadir_1587

Üye
    Konu Sahibi
25 şubatta ne var ki

awdil

awdil

Üye
Bugün electro world de iphone 5'i biraz inceledim.Kasası yani metal aksamındaki bariz soyulmalar dikkatimi çekti.Lumia 920 ise koç gibi karşım da duruyordu.Ne soyulma ne çizik.Nokia aldığı paranın hakkını veriyor inanın.Şu market faktörü olmasaydı,eminim konu açmaya gerek kalmadan Nokia ve lumialar tercih sebebi olacaktı...

• Beğen
Tepkiler: n000k
Topal Pire

Topal Pire

Üye

Zaten onun başarısı orada :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar MWC 2013 te sadece telefonların tanıtımı yapılacak. Ama yine de beklemekte fayda var. Yine de telefonları bir incele derim. Çoğu Turkcell bayisinde iPhone 5 ve Lumia 920 inceleme için var. Biz burada ne söylersek söyleyelim senin beğenmen önemli.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
abi bence tam tersi olmali. telefon dedigin agir olacak guven verecek :)
Orası öyle telefonu eline aldığın zaman sağlamlık hissi verecek dolgun olacak. Ama burda işin kalitesi incelikte.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
biri stabillik mi dedi ? Ios dünyanın en hızlı en stabil ve en iyi işletim sistemidir.

Üst Alt