Türe
Üye
o kişiselleştirme degil uygulama ve wp'de de var. Zaten bunlar symbianda olsaydi şimdi cok farkli şeyleri konuşuyor olurduk. Ayrica Androidde kişiselleştirme adina yapacagin her işlem ram'den calacagi icin zaten sorunlu olan ram yonetimi hem yavaşlama hem de aşiri pil sarfiyatina sebep olucak. Tabi dalvik'in ram yetersizliginden bişeyleri kaptmasi da cabasi.
sen artık uyusana süleyman
Noldu ?
sen artık uyusana süleyman
Swap ?
bir ileri safha kullanici grubuna gectik. Bu sorunu şimdilik cozdu diyelim. Peki bu cozum ne kadar zaman sorunsuz kullanim sagliyor. 1hafta,10gun,1 ay iki ay derken artik sistem şiştigi icin ya restore yapicaksin ya da custom romlarla farkli şeyleri kisitlayip ram kullanimini azaltan bir rom aticaksin. Yani bir sonraki kullanici grubuna daha gectik.
evet bulamadım :/ iyide bu konuyu açan ilk kişi sensin ''android en çok kişileştirilebilir os''dir diyerek. yani senin hatan canım.
Sen kısaca bulamadım de.Çevir gazı yanmasın misali. Her neyse bir dahakine haklı olacağın tezde bulunursun. Iyi gecelerr
Android'in arayüzü sıkıcı ?Arkaplan bile konulamayan bir sistemden iyidir. Her neyse uzatmayayım
Hadi ama abi abartmaBen ilk 1 ay hic reset atmadan , rootlamadan , orjinal kullandım bu cihazı. Demek ki bir cevher var.
evet bulamadım :/ iyide bu konuyu açan ilk kişi sensin ''android en çok kişileştirilebilir os''dir diyerek. yani senin hatan canım.
Arkaplana ihtiyaç bırakmayacak bir arayüz çünkü. Sürekli güncel ve değişken.
e orjinaldeki sorunlari swap yaparak cozuyordun ya
Uzun lafin kisasi bu aralar gozden duşen lumia900'e daha ne reset attim ne flash attim. Hala ilk gunku hizinda devam ediyor. 250 civari oyun uygulama yuklu hem de.
tamam canım çıkıyorum ama sen istedin die değil, yarın 7:30 ta kalkıcağım için yatmam lazım. iyi geceler size
Hadi canim bekleme yapma.
tamam canım çıkıyorum ama sen istedin die değil, yarın 7:30 ta kalkıcağım için yatmam lazım. iyi geceler size
saol canım
Tatlı rüyalar canım
Ben sıkıldigim icin yapiyorum. Orjinalde de swap yoktu hatirlatirim swap icin root lazım
yanliş anladin. Ben zaten orjinalde swap olmadigini biliyorum. Kisaca baştan anlatirsak ram sorununu swapla cozuyoruz demiştin ya o baglamda soyledim. Yani orjinal haliyle kişiselleştirmeye calişirsan sorun yaşaman kacinilmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?