Türe
Üye
İşte sorun orada. 32 Gb falan pahalı geliyor. Şahsımca İ5 gibi bir telefona öyle bir meblağ para verilmez. Nokia her zaman için güvenilir geliyor. Ayrıca android'in arayüzü gerçekten çok sıkıcı. Tamam şu an itibari ile bol bol program ile değişim yapabilirisiniz. Ama ileride Lumia'da unlocked olduğu zaman pek bir sorun olmaz
Android'in arayüzü sıkıcı ?Arkaplan bile konulamayan bir sistemden iyidir. Her neyse uzatmayayım
Tartışmaya doğru gider bu Android WP8 ile kıyaslanamaz kadar sıkıcı ve özelleştirilme yönünden wp8 bin basar fazla uzatmayalım. Böyle konuları hiç sevmiyorum. Herkes 1'e bin katarak kendi tuttuğu tarafı övüyor ya da bir şey bilmeden diğer tarafı kötülüyor. Eksikleri bildiği sistemi övüyor eksikleri yokmuş gibi davranıyor . Sen üstüne alınma Türe genel olarak söylüyorum
Yanlışını duzeltiyorum , Android en çok kişiselleştirilebilir OS' dir. Eğer aksini iddaa eden varsa pm'den yardimci oluruz.
symbian belle
kesinlikle
symbian belle
''android en çok kişiselleştirilebilir os''dir yazına verdiğim cevaptı.Bana symbian ile yapilip androidde yapilamayan bisey soyleyin bakalim " man20 "
''android en çok kişiselleştirilebilir os''dir yazına verdiğim cevaptı.
merakımı mazur gör tatlım. adroid'de olup symbianda olmayan kişiselleştirme varmı? (bildiğin kadarıyla)
Cevabin varsa tezin de olacak şekerim. Bu cevabin tezsiz bos bir yanit olur sadece
Symbian ile bile yapamayacağın şeyler var android de abi
symbian kadar basit bir şekilde kişiselleştirilebilen bir sistem var miydi?veya kişiselleştirdikten sonra sorun cikarmayan
merakımı mazur gör tatlım. adroid'de olup symbianda olmayan kişiselleştirme varmı? (bildiğin kadarıyla)
Evet.
-Misal dinlediğiniz muzigi otomatik tweet atamazsiniz.
Pardon da ben sana sordum canim once sen cevapla bakalim
o kişiselleştirme degil uygulama ve wp'de de var. Zaten bunlar symbianda olsaydi şimdi cok farkli şeyleri konuşuyor olurduk. Ayrica Androidde kişiselleştirme adina yapacagin her işlem ram'den calacagi icin zaten sorunlu olan ram yonetimi hem yavaşlama hem de aşiri pil sarfiyatina sebep olucak. Tabi dalvik'in ram yetersizliginden bişeyleri kaptmasi da cabasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?