Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Türe

Üye

Android'in arayüzü sıkıcı ? Arkaplan bile konulamayan bir sistemden iyidir. Her neyse uzatmayayım

Tepkiler: El~PisToLeRo

pirenuri

Üye

Android'in arayüzü sıkıcı ? Arkaplan bile konulamayan bir sistemden iyidir. Her neyse uzatmayayım

Tartışmaya doğru gider bu Android WP8 ile kıyaslanamaz kadar sıkıcı ve özelleştirilme yönünden wp8 bin basar fazla uzatmayalım. Böyle konuları hiç sevmiyorum. Herkes 1'e bin katarak kendi tuttuğu tarafı övüyor ya da bir şey bilmeden diğer tarafı kötülüyor. Eksikleri bildiği sistemi övüyor eksikleri yokmuş gibi davranıyor . Sen üstüne alınma Türe genel olarak söylüyorum

Tartışma tehlikesine karşı kameralar bu konunun üzerinde...
Birbirimize sataşmadan, yalnızca fikir beyan ederek konuya devam...

Türe

Üye

Yanlışını duzeltiyorum , Android en çok kişiselleştirilebilir OS' dir. Eğer aksini iddaa eden varsa pm'den yardimci oluruz.

Türe

Üye
Bana symbian ile yapilip androidde yapilamayan bisey soyleyin bakalim " man20 "

man20

Üye

Cevabin varsa tezin de olacak şekerim. Bu cevabin tezsiz bos bir yanit olur sadece
merakımı mazur gör tatlım. adroid'de olup symbianda olmayan kişiselleştirme varmı? (bildiğin kadarıyla)

Türe

Üye

merakımı mazur gör tatlım. adroid'de olup symbianda olmayan kişiselleştirme varmı? (bildiğin kadarıyla)

Evet.

-Misal dinlediğiniz muzigi otomatik tweet atamazsiniz.

Kişiselleştirme degil tabiki bu. Sen soyleyene kadar ben de söylemicem cunku

Türe

Üye
Pardon da ben sana sordum canim once sen cevapla bakalim

papakudioflu

Emekli Yönetici

Evet.

-Misal dinlediğiniz muzigi otomatik tweet atamazsiniz.

o kişiselleştirme degil uygulama ve wp'de de var. Zaten bunlar symbianda olsaydi şimdi cok farkli şeyleri konuşuyor olurduk. Ayrica Androidde kişiselleştirme adina yapacagin her işlem ram'den calacagi icin zaten sorunlu olan ram yonetimi hem yavaşlama hem de aşiri pil sarfiyatina sebep olucak. Tabi dalvik'in ram yetersizliginden bişeyleri kaptmasi da cabasi.

Türe

Üye

Swap ?