Türe
Üye
Kendisi benim gibi sürekli dizi izleyen birisi ve telefonuna atmayı seviyor dizilerden bi 7 GB var 11 GB da müziği var![]()
O zaman android alsin
Kendisi benim gibi sürekli dizi izleyen birisi ve telefonuna atmayı seviyor dizilerden bi 7 GB var 11 GB da müziği var![]()
O zaman android alsin

Şu anda L920 ye daha yakın sonuçta o kadar test yaptık hepsinde L920 öndeydi oyun da pek önemli değil onun için.Günlük işlerini seri yapıyım yeter diyor. Şu anda yanımda![]()
Sürekli dizi izliyorsa telefonda veri alışverişini sık yapıyorsa android daha uygun.
Şu anda L920 ye daha yakın Büyük ihtimalle alcak
Sormasi ayip kac gb arsivi var
Ayrıca multimedya kullanımı açısından bence android biraz soluk kalıyorHiç öyle deme. Benim sadece müzik arşivim 18 gb'a yakınAyrıca multimedya kullanımı açısından bence android biraz soluk kalıyor
en hizli veri atabilecegin sistem androiddir. Flash disk niyetine bile kullanabilirsiniz yani.
Nasilen hizli veri atabilecegin sistem androiddir. Flash disk niyetine bile kullanabilirsiniz yani.
Acikcasi 18 gb cok fazla. Profesyonel degiliz sonucta. Ha cok sarki dinliyorsundur birsey demem ama sirf hafizasi icin cihazlara laf atmak yersiz geliyor bana.
S3 mesela daha çok iş telefonu gibi. Daha ciddi bir telefon gibi.

Ama içine baksan Wp8 sayesinde istediğin zaman Lumia 920 de iş telefonu olabilir. Gayet iyi uygulamaları var. İş telefonu olarak 1 adım önde L920![]()

Tabi ki tabi ki. Ama ne bileyim. Nokia sanki multimedya işini daha güzel kullanıyor. Arayüzleri falan çok daha eğlenceli oluyor.

Laf atmıyorum yahu. Benim için yetersiz gelir i5'in 16 gb hafızası diyorum. Neden android en hızlı veri atabileceğimiz sistem oluyor ? Yani sonuçta Lumia'da flash disk niyetine kullanılabilir. 18 gb'a gelirsek fazla grup dinliyorum ve albümlerinin çoğu var. O sebeple çok oluyor. Lumia daha eğlenceli bir telefon izlenimi veriyor. Ekranın canlılığı ve dışarıdan görünüşü bunun en büyük belirtisi. S3 mesela daha çok iş telefonu gibi. Daha ciddi bir telefon gibi.
Ama içine baksan Wp8 sayesinde istediğin zaman Lumia 920 de iş telefonu olabilir. Gayet iyi uygulamaları var. İş telefonu olarak 1 adım önde L920![]()
Tabi ki tabi ki. Ama ne bileyim. Nokia sanki multimedya işini daha güzel kullanıyor. Arayüzleri falan çok daha eğlenceli oluyor.
Birçok tweak ve modifikasyon var androidde. Uğraşmak isteyene tabii.Nokia'nın iş kullanıcılarına özel uygulamalarına da yer vereceğim.Bunların tanıtımı yapılmadığı için duyulmuyor
Business Hub var ve Office var biliyorsunuz.Diğer telefonlara resmi bir destek olduğunu sanmıyorum
Windows Phone 8 için office mevcut.Belge oluşturabilir yada düzenleyebilirsiniz.Sunum dahil![]()

Katılıyorum Nokia,Apple,Samsung mükemmel reklam yapıyor.Nokia'nın avantajı iyi reklam yapması.![]()
Katılıyorum Nokia,Apple,Samsung mükemmel reklam yapıyor.
Her ne kadar 920 ve 5 , S3 kadar tv'larımızda reklama çıkmasalar da dünyayı düşünürsek bu 3 şirket reklam yapmasını çok iyi biliyor
Ben size laf atıyorsunuz demedim. Genel söylüyorum. Madem yetersiz 16 değil 32 alırsın çözümü bu yani. O kadar veremiyorsan ya Android alırsın ya Wp. Zaten tercihini yapmışsın.
- - - Eklendi - - -
Office uygulamarı sayesinde ben de buna katılıyorum.
- - - Eklendi - - -
İş arayüze kaldıysa ondan kolay ne var.Birçok tweak ve modifikasyon var androidde. Uğraşmak isteyene tabii.
- - - Eklendi - - -
Office yönünden çok başarılı cihaz.![]()