Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

lordufuk

lordufuk

Üye
Ben olsam lumia920 alırdım aralarından

pirenuri

pirenuri

Üye

O zaman android alsin

Şu anda L920 ye daha yakın sonuçta o kadar test yaptık hepsinde L920 öndeydi oyun da pek önemli değil onun için.Günlük işlerini seri yapıyım yeter diyor. Şu anda yanımda :)

Türe

Türe

Üye
Şu anda L920 ye daha yakın sonuçta o kadar test yaptık hepsinde L920 öndeydi oyun da pek önemli değil onun için.Günlük işlerini seri yapıyım yeter diyor. Şu anda yanımda :)

Sürekli dizi izliyorsa telefonda veri alışverişini sık yapıyorsa android daha uygun.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 5 al lumia pismanliktir :D

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Türe

Türe

Üye
Hiç öyle deme. Benim sadece müzik arşivim 18 gb'a yakın :D Ayrıca multimedya kullanımı açısından bence android biraz soluk kalıyor

Nasil :hmmm en hizli veri atabilecegin sistem androiddir. Flash disk niyetine bile kullanabilirsiniz yani.

Acikcasi 18 gb cok fazla. Profesyonel degiliz sonucta. Ha cok sarki dinliyorsundur birsey demem ama sirf hafizasi icin cihazlara laf atmak yersiz geliyor bana.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Nasil :hmmm en hizli veri atabilecegin sistem androiddir. Flash disk niyetine bile kullanabilirsiniz yani.

Acikcasi 18 gb cok fazla. Profesyonel degiliz sonucta. Ha cok sarki dinliyorsundur birsey demem ama sirf hafizasi icin cihazlara laf atmak yersiz geliyor bana.

Laf atmıyorum yahu. Benim için yetersiz gelir i5'in 16 gb hafızası diyorum. Neden android en hızlı veri atabileceğimiz sistem oluyor ? Yani sonuçta Lumia'da flash disk niyetine kullanılabilir. 18 gb'a gelirsek fazla grup dinliyorum ve albümlerinin çoğu var. O sebeple çok oluyor. Lumia daha eğlenceli bir telefon izlenimi veriyor. Ekranın canlılığı ve dışarıdan görünüşü bunun en büyük belirtisi. S3 mesela daha çok iş telefonu gibi. Daha ciddi bir telefon gibi.

pirenuri

pirenuri

Üye
S3 mesela daha çok iş telefonu gibi. Daha ciddi bir telefon gibi.

Ama içine baksan Wp8 sayesinde istediğin zaman Lumia 920 de iş telefonu olabilir. Gayet iyi uygulamaları var. İş telefonu olarak 1 adım önde L920 :)

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Ama içine baksan Wp8 sayesinde istediğin zaman Lumia 920 de iş telefonu olabilir. Gayet iyi uygulamaları var. İş telefonu olarak 1 adım önde L920 :)

Tabi ki tabi ki. Ama ne bileyim. Nokia sanki multimedya işini daha güzel kullanıyor. Arayüzleri falan çok daha eğlenceli oluyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia'nın iş kullanıcılarına özel uygulamalarına da yer vereceğim.Bunların tanıtımı yapılmadığı için duyulmuyor :)

Business Hub var ve Office var biliyorsunuz.Diğer telefonlara resmi bir destek olduğunu sanmıyorum :)

Windows Phone 8 için office mevcut.Belge oluşturabilir yada düzenleyebilirsiniz.Sunum dahil ;)

Türe

Türe

Üye
Laf atmıyorum yahu. Benim için yetersiz gelir i5'in 16 gb hafızası diyorum. Neden android en hızlı veri atabileceğimiz sistem oluyor ? Yani sonuçta Lumia'da flash disk niyetine kullanılabilir. 18 gb'a gelirsek fazla grup dinliyorum ve albümlerinin çoğu var. O sebeple çok oluyor. Lumia daha eğlenceli bir telefon izlenimi veriyor. Ekranın canlılığı ve dışarıdan görünüşü bunun en büyük belirtisi. S3 mesela daha çok iş telefonu gibi. Daha ciddi bir telefon gibi.

Ben size laf atıyorsunuz demedim. Genel söylüyorum. Madem yetersiz 16 değil 32 alırsın çözümü bu yani. O kadar veremiyorsan ya Android alırsın ya Wp. Zaten tercihini yapmışsın.

- - - Eklendi - - -

Office uygulamarı sayesinde ben de buna katılıyorum.

- - - Eklendi - - -

Tabi ki tabi ki. Ama ne bileyim. Nokia sanki multimedya işini daha güzel kullanıyor. Arayüzleri falan çok daha eğlenceli oluyor.

İş arayüze kaldıysa ondan kolay ne var. :) Birçok tweak ve modifikasyon var androidde. Uğraşmak isteyene tabii.

- - - Eklendi - - -

Nokia'nın iş kullanıcılarına özel uygulamalarına da yer vereceğim.Bunların tanıtımı yapılmadığı için duyulmuyor :)

Business Hub var ve Office var biliyorsunuz.Diğer telefonlara resmi bir destek olduğunu sanmıyorum :)

Windows Phone 8 için office mevcut.Belge oluşturabilir yada düzenleyebilirsiniz.Sunum dahil ;)

Office yönünden çok başarılı cihaz. :good:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
[video=youtube;vlyRtIh9YDo]https://www.youtube.com/watch?v=vlyRtIh9YDo&feature=player_detailpage[/video]

İşinizi heryerde yapabileceğinizi anlatan bir video :)

Türe

Türe

Üye
Nokia'nın avantajı iyi reklam yapması. :evet:

• Beğen
Tepkiler: krstnck
Türe

Türe

Üye
Katılıyorum Nokia,Apple,Samsung mükemmel reklam yapıyor.

Kesinlikle :good: Her ne kadar 920 ve 5 , S3 kadar tv'larımızda reklama çıkmasalar da dünyayı düşünürsek bu 3 şirket reklam yapmasını çok iyi biliyor

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Ben size laf atıyorsunuz demedim. Genel söylüyorum. Madem yetersiz 16 değil 32 alırsın çözümü bu yani. O kadar veremiyorsan ya Android alırsın ya Wp. Zaten tercihini yapmışsın.

- - - Eklendi - - -

Office uygulamarı sayesinde ben de buna katılıyorum.

- - - Eklendi - - -

İş arayüze kaldıysa ondan kolay ne var. :) Birçok tweak ve modifikasyon var androidde. Uğraşmak isteyene tabii.

- - - Eklendi - - -

Office yönünden çok başarılı cihaz. :good:

İşte sorun orada. 32 Gb falan pahalı geliyor. Şahsımca İ5 gibi bir telefona öyle bir meblağ para verilmez. Nokia her zaman için güvenilir geliyor. Ayrıca android'in arayüzü gerçekten çok sıkıcı. Tamam şu an itibari ile bol bol program ile değişim yapabilirisiniz. Ama ileride Lumia'da unlocked olduğu zaman pek bir sorun olmaz

Üst Alt