Lumia 920 mi alayım yoksa Lumia 925'i mi bekleyeyim?

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 mi alayım yoksa Lumia 925'i mi bekleyeyim?
Bildiginiz uzere ben L800'u birakip Android'e gecmeyi dusunuyordum ve bunun hakkinda konuda acmistim ..
Ama Google'in YouTube ile ilgili yaptigi çirkeflik ve benim WP'ye bu kadar alismam hizi ve stabilesi beni ondan vazgeciremiyor...

Sorum su ;

Ben L920 almasam biraz daha beklesem yeni çikan L925'i alsam nasil olur?
L920 ile aralarindaki en buyuk fark/farkliliklar ne?
Fiyat farki cok olur mu?
+ Ne zaman piyasaya duser bu cihaz?

sameet33

sameet33

Üye
piyasaya ne zaman düşeceği hakkında bir bilgim yok kardeşim, fakat 925 ile 920 arasında pek bir fark yok hemen hemen hiçbir fark yok hatta. araştırabilirsin benim bildiğim farklar, 925 aliminyum kasa, fakat 920 de polikarbonat olmasına rağmen çok sağlam, incelik hafiflik farkı var, donanımsal bakımından işlemcileri ramleri aynı . kamerada aynı . flash aynı anynı da aynı yani.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Temmuz gibi Türkiye'de olur.

IVI-Elia

Üye
Daha hafif daha ince ve kamera daha iyi

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
hocam fark olmaz olur mu illa ki fark vardır bence bekle 925 al sonuçta 920 den sonra çıkmış bi cihaz daha ince ve kamerası biraz daha iyi diye duydum belki başka farkları da vardır bilemem ama ben bekle 925 al derim haziran-temmuz gibi gelir tahminimce.

uMTOku

Üye
Hız takıntın varsa Apple al wpnin yolu var acelesi yok

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
kardeşim almışken en iyisini al ya 925 al ya 928

- - - Eklendi - - -

ayarlara bastığında kısa surelide olsa beyaz ekran gelen Apple mı yok kalsın

- - - Eklendi - - -

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben kesin WP'li bir Nokia alcam...
Ama nasil fark yok ya ikisi arasinda? :S
Kamera farklari ne? Xenon flash mi onu duydum?

IVI-Elia

Üye
Acaba bekleseniz mi hani 41 mp lik Lumia bahsi var ya aklıma geldi o şimdi...Sabredin bence düşünsenize hem donanım daha iyi hem 41mp kamera hem de kalınlık olarak çok daha iyi seviyede (808 e göre)Bence bekleyin.Sonuça elinizdeki cihaz işe yarar.

darkwaters

Üye

bende lumia 820 var o da ayarlara basınca kısa süre siyah ekranda kalıyor bazen :D
gerçi ben biraz fazla yüklendim hafızası falan dolu arkaplanda çalışan uygulamalar da var .:islik

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
920-928-925 uçlu karşılaştırma açılmış konu var ordan inceleyebilirsiniz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kardeşim almışken en iyisini al ya 925 al ya 928

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aninda acilan bir donanim maalesef cikmadi bol keseden atmakta bu olsa gerek 1sn bile surmuyor

ecel54

ecel54

Üye
benim bazen anumasyonlar neredeyse yok denecek kadar hızlanıyor. Hızlandığı zaman basmamla açması bir oluyor :D

darkwaters

Üye
benim bazen anumasyonlar neredeyse yok denecek kadar hızlanıyor. Hızlandığı zaman basmamla açması bir oluyor :D

benim de genelde çok akıcı fakat hafızasını falan çok doldurduğumdan olsa gerek bazen ayarlara tıklayınca küçük bi bekleme yapıyor sonra açılıyor ama çıkıp tekrar girince 0 bekleme sanırım ram e attığı için sonraki açtıklarımda 0 beklemeyle açıyor.
dediğim gibi bazen çok küçük bekleme yapabiliyor.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Hız istiyorsan da wp tabiiki.

Şimdi elbet fark olcak ama hissedilir cinsten olmaz. Bazı yerlerde 1200 liraya kadar düşmüşken L920, fazlada bütçeni zorlamak istemiyorsan hemen alabilirsin. Çünkü L925 geldiğinde ilk 3 ay için bu fiyat olmayacak.
Ama almışken en iyisi olsun dersen Nokia EOS yada L925 bekleyebilirsin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence NL920 şu an bu üç cihaz arasında performans fiyat oranı en yüksek cihaz.

Diğer cihazların da performans yönünden bundan çok fazla farkları yok, iyileştirmeler tabi ki mevcut ancak ben olsam hazır fiyatlar da düşmüşken NL920 alır HD ekranlı lumia'yı beklerdim ;)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
alical33

alical33

Üye
Bence NL920 şu an bu üç cihaz arasında performans fiyat oranı en yüksek cihaz.

Diğer cihazların da performans yönünden bundan çok fazla farkları yok, iyileştirmeler tabi ki mevcut ancak ben olsam hazır fiyatlar da düşmüşken NL920 alır HD ekranlı lumia'yı beklerdim ;)
920 de hd ekran zaten hd mi demek istedin acaba;)