Telefon Tavsiyesi Lumia 920 mi 820 mi SIII mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 mi 820 mi SIII mü?
Arkadaşlar sizce hangisi daha avantajlıdır

erko merko

erko merko

Üye
Galaxy s3 tavsiye ederim. Diğer telefonlar daha piyasaya çıkmadığı için konuşmak yanlış olur.

BreakerZote

BreakerZote

Üye

Buyur :)

DaNq3rB0y2

Üye
kazulet gibi telefonlar

caglar b

caglar b

Üye
oraya bir yere one x+ ı da sıkıştır :) bence wp ile android karşılaştırması için henüz çok erken

Türe

Türe

Üye
Siii

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşımız fikir almak istemiş. Yardımcı olmak isteyenler fikirlerini belirtebilir. Konudan rahatsız olanlar şikayet butonunu kullanabilir. Yonetim şikayetlerinizi degerlendirir ve gerekli aciklamayi şikayet panelinizde gorebilirsiniz. Bunun dışında konuyla alakasız,saygı cercevesinin dışına cıkan yorumlarınız silinir ve ustyönetime bildirilir. konu dışına çıkmadan devam ediniz. Konu açıktır:oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
920 daha iydir şu an :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Paran varsa 920 yoksa 820

acuxx

acuxx

Üye
920 her türlü o sarısı beni benden aldı

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Senin telefondan beklentilerin ne?

dedereis123

dedereis123

Üye
Lumia 920 bence android kullanıcısıyım memnunumda yine bu halde bile lumia derim he tabi ki note ıı dersen kararsız kalırım bende

- - - Eklendi - - -

s3 herkesde var oyuncak gibi oldu oda ıphone gibi yani

Türe

Türe

Üye
Lumia 920 bence android kullanıcısıyım memnunumda yine bu halde bile lumia derim he tabi ki note ıı dersen kararsız kalırım bende

- - - Eklendi - - -

s3 herkesde var oyuncak gibi oldu oda ıphone gibi yani

30 milyon sattı normaldir :ehe

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
hmm tm

71fatih

71fatih

Üye
kamera donanim ekran tasarim iyi olsun diyosan 920 al 3 sene kafan rahat etsin

erko merko

erko merko

Üye
lumia s3 satışlarını geçecek gibi

Bir telefonla olacak iş değil 30 milyon satmak samsung s1 ile kullanıcılarının beğenisini kazandı s2 ile efsane bir telefon çıkarttı ortaya iphone'un prestijini düşürdü ve s3 ilede satış rekoru kırdı nokia'nın daha çok yolu var 30 milyon satmak için, en fazla 10 milyon satar bence l920.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bir telefonla olacak iş değil 30 milyon satmak samsung s1 ile kullanıcılarının beğenisini kazandı s2 ile efsane bir telefon çıkarttı ortaya iphone'un prestijini düşürdü ve s3 ilede satış rekoru kırdı nokia'nın daha çok yolu var 30 milyon satmak için, en fazla 10 milyon satar bence l920.

ben de 10-15milyon arası bir satış yapar diye tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt